2777
2789
عزیز دلم پشیمون نباش هر ادمی رسالتی داره و ساید رسالت شما همین بوده ک این زندگی و شوهرتو درست کنی

درسته عزیزم خدارو شاکرم ولی شما هرگز از کارت پشیمون نباش آدم نادرست هیچوقت درست نمیشه اخلاقاش عوض نمیشه و ادم همیشه زجر میکشخ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تازه جدا شدم ۲ ماه بعد از جدایم استاد دانشگاهم ازم خواستگاری کرد البته ایشون فقط:استاد دانشگاه نبودن ...

انشالله خوشبخت بشی گلم 

ببین ی چیزی بهت میگم ب نظرم ادم مذهبی خیلی خوبه چونکه هم تورو میتونه تو مسیر مذهب بیشتر ببره هم اینکه برای خودش چهار چوب و قانون داره ک درست رفتار کنه ولی حتما حتما صبر و حوصله در انتخاب داشته باش ببین طرف واقعا میخادت یا ن

فکر کن دو تا خواهر دو قلو که یکی شون ازدواج نکرده و اون یکی مطلقه س . هر دو یه هیکل و هر دو شکم و پهلو دارن ‌. اونی که مطلقه س هیکلش بد باشه میندازن گردن مطلقه بودنش . هیکلش بد باشه میگن چون مطلقه س اینجوریه . ولی اون خواهر مجردش که همون هیکل رو داره کسی نمیگه هیکلش خوب نیست . مطلقه فقط باید به فکر هیکلش باشه . 

متاسفانه دید کلیت جامعه خوب نیست اما هر کدوممون به نوبه خود میتونیم دید جامعه رو هم عوض کنیم هرکدوم از ما که خانم هستیم و مادر میتونیم رو خانواده خودمون تاثیر بزاریم .در نتیجه میشیم جامعه 

رفتار هرشخص چه زن چه مرد مطلقه یا متاهل نشوندهنده شخصیتش هست 

درسته عزیزم خدارو شاکرم ولی شما هرگز از کارت پشیمون نباش آدم نادرست هیچوقت درست نمیشه اخلاقاش عوض نم ...

میدونی چی من مشکلم این بود ک مستقل نبود و با خونوادش خیلی خیلی وابسته بود و چون همه مال اموال ب اسم پدر مادرش بود و شغلشون‌شریکی‌بود‌مجبور بود ک‌اولویت و تصمیم های اولو اخرش با خونوادش باشه و همیشه حتی مسعولیت خواهرای متاهلش هم گردنش بود چ برسه پدر مادرش و من جایگاهی نداشتم تو زندگیش ک نظری یا تصمیمی دوتایی بگیریم و ففط میزاشت با مادر و‌خواهراش ارتباط داشته باشم و حق هیچی نداشتم  د‌ر کل اگ فقط با خودش طرف بودم ب مرور میتونسم روش کار‌کنم اما من اب میخوردم هم خواهر مادرش میدونستن و با چن نفر طرف بودم

ولی متاسفانه فضای مجازی و جامعمون داره آدمهارو خراب میکنه و تاثیر میزاره روشون خیلی سخته آدم خودشو توی این دنیا نگه داره من نظر خودم رو میگم قبلا اصلا نظر بدی نداشتم رو مطلقه ولی انقدر تو زندگیم بد دیدم ازشون نظرم یک کم برگشت البته که خوب مطلقه خوبم داریم ولی من اکثریت رو و طبق آمار اجتماعی میگم که اکثریت بد شدن دور از جون

ولی متاسفانه فضای مجازی و جامعمون داره آدمهارو خراب میکنه و تاثیر میزاره روشون خیلی سخته آدم خودشو ت ...

عزیز دلم منظورتون اینه ک زندگی خراب کنن؟

ب نظرم این دید اشتباهه چون همه چیز برمیگرده ب اینکه ادم معتقد و‌پاک باشه خیلی از مجردا هم اینجورن 🥲

متاسفانه دید کلیت جامعه خوب نیست اما هر کدوممون به نوبه خود میتونیم دید جامعه رو هم عوض کنیم هرکدوم ...

درسته عزیزم منظورم در‌نگاه اول بود ک دیدتون چیه بشنوید فلانی مطلقس

ولی متاسفانه فضای مجازی و جامعمون داره آدمهارو خراب میکنه و تاثیر میزاره روشون خیلی سخته آدم خودشو ت ...

الان دخترای باکره بدون عقد میرند بدبخت میکنند خودشونو واقعا جامعه عوض شده دین ک کمرنگ بشه نتیجش بدترایزن نیست اللهم عجل لولیک الفرج