2777
2789
عنوان

عید هیچکس نیومد خونمون خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 61 پست
والا بشینم حرص بخورم ؟ نیاد بهتر ! عیدی که قراره بدم به اونا میزارم تو جیبم . شکلاتی و آجیلایی که او ...

ن ادم چقد خودشو کوچیک کنه بره ولی نیان خونت انگار ادم حیابت نمیکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب باز تو میگی بیان خونمون ؟ بیکاری ؟ یا پولت زیادی کرده . بشین سرجات بابا . برو خونشون شامو بزن بیا ...

عزیزم من استاتر نیستم،با هیچکس از خانواده شوهرم بجز دوتا خواهرش رابطه ای نداریم ،ایقد دلم پره ازشون که نمیخوام حتی تو خواب هم ببینمشون

ن ادم چقد خودشو کوچیک کنه بره ولی نیان خونت انگار ادم حیابت نمیکنن

ببین هرچی بی اهمیت تر خودتو نشون بدی بهتره . اون طرف حتی اگه قرار باشه ناراحتت کنه نباید نشون بدی ناراحت شدی . خواهر شوهر من پارسال عید دیدنی خرداد اومده خونمون . سال قبل تر هم مرداد اومد خونمون ‌ . چکارش کنم ؟ یه چیزایی رو بی‌خیالی بگذرون . 

ببین هرچی بی اهمیت تر خودتو نشون بدی بهتره . اون طرف حتی اگه قرار باشه ناراحتت کنه نباید نشون بدی نا ...

اره ولی من چون شهر دزگه ازدواج کردم فقط خانواده شوهرم و خانواده خودم میان خونم ن هیچ کس دیگه خیلی تنهاییم

حرف خوبی نیست اما به خاطر بچه باید کنار بیایم.شما بچتون دختره یا پسر؟من دختر.

بچم پسره.من راضی ب جدایی نیستم من تا بحثمون میشه بهم گه از زندگیم برو نمیخوامت من دلمو ب چی خوش کنم تو غربت

بچم پسره.من راضی ب جدایی نیستم من تا بحثمون میشه بهم گه از زندگیم برو نمیخوامت من دلمو ب چی خوش کنم ...

سلامت باشه.کمتر باش بحث کن.نزار احترام بره.من شاغلم خودم ولی ببین اگه زندگیمونو بسازیم بهتره زود جا نزنیم.منم به خدا مشکل خیلی دارم.خانواده خودم عالی آن.اما دلم نمیخاد آخر عمر ناراحت بشن.اینم که میگم شاغلم فک نکنی کارم خیلی توپه نه ولی شکر

سلامت باشه.کمتر باش بحث کن.نزار احترام بره.من شاغلم خودم ولی ببین اگه زندگیمونو بسازیم بهتره زود جا ...

خیلی داغونم از نظر روحی روانی از ۱۱ شب گذاشته رفته پیش دوستش قلیون کشیدن و خوشگذرونی منو با بچه کوچیک تنها گذاشته😭😭