بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون رو که میدونم صددرصد همینطورهاما سوالم اینه که به دردشون میخوره؟مثلا تزیینی استفاده میکنن یا چی؟
آره احتمالا
خاک نقره ای رو برای تزئین یا شاید یادگاری میبرن
خیلی هاشون مشت مشت داخل بطری ها میریختن و میبردن
نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
همه ی این چیزا فرهنگ سازی میخواد که شکر خدا حکومت ما انقدر سرش جاهای دیگه ی مردم هست که به فرهنگ سازی نمیرسه. ولی خب همین که تو فضای مجازی گفته بشه، خود مردم یاعث میشن این افراد یکم به خودشون بیان.
آخ آخ واقعا دردناکه. ملت خشمشون رو سر آثار باستانی و طبیعت خالی میکنن چرا؟؟ اینقد غصه میخورم میبینم . حالا باهاشون حرف بزنی خدا شاهده جوری دم از فرهنگ آریایی میزنن و از همه چی ایراد میگیرن آدم فکر میکنه با نوابغ طرفه. خودم تا جایی که بتونم اشغال های بزرگ لب دریا و جنگل روجمع میکنم ولی کار شخص نیست