2777
2789
عنوان

اعصابم خرد هست یعنی تو شیراز بعضی ها خیلی بی فرهنگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 89 پست
رفتیم مسافرت اصفهان کنار سی و سه پل بلال خورده بودن مثل گاو انداخته بودن رو چمنا

آجی چند باری هم من دیدم پلاک اصفهان اومدن شهرمون و زباله خالی میکردن وسط خیابون یا ترافیک درست میکردن تو مراکز تفریحی

خوب باش ولی ساده نه🎀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون رو که میدونم صددرصد همینطورهاما سوالم اینه که به دردشون میخوره؟مثلا تزیینی استفاده میکنن یا چی؟

آره احتمالا 

خاک نقره ای رو برای تزئین یا شاید یادگاری میبرن 

خیلی هاشون مشت مشت داخل بطری ها می‌ریختن و میبردن

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

همه ی این چیزا فرهنگ سازی میخواد که شکر خدا حکومت ما انقدر سرش جاهای دیگه ی مردم هست که به فرهنگ سازی نمیرسه. ولی خب همین که تو فضای مجازی گفته بشه، خود مردم یاعث میشن این افراد یکم به خودشون بیان.

آره احتمالا خاک نقره ای رو برای تزئین یا شاید یادگاری میبرن خیلی هاشون مشت مشت داخل بطری ها می‌ریختن ...

چه کار بی رحمانه ای

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

عه😐 یه چیزی بگم؟ ما خوزستانیا تو خیابونامون درخت میوه نداریم کلا (اکثر شهر ها) هرموقع سفر می‌رفتیم ...

😂وای تخریب کردم کلا 

حالا شیراز درخت توت هم خیلی داره ولی تا اونجایی که دسترسی هست همه میچینن 

شکستن شاخه و کندن گل به نظر من گناهه چون آسیب میرسونه به گیاه. گیاهان هم زندن حس میکنن 

به محیط زیست آسیب زدن و آشغال ریختن هم گناهه چون باعث آسیب زدن به حیوانات و گیاهان و انسان‌ها میشه 

کاش اینو همه متوجه میشدن

💕

آخ آخ واقعا دردناکه. ملت خشمشون رو سر آثار باستانی و طبیعت خالی میکنن چرا؟؟ اینقد غصه میخورم میبینم . حالا باهاشون حرف بزنی خدا شاهده جوری دم از فرهنگ آریایی میزنن و از همه چی ایراد میگیرن آدم فکر می‌کنه با نوابغ طرفه. خودم تا جایی که بتونم اشغال های بزرگ لب دریا و جنگل رو‌جمع میکنم ولی کار شخص نیست 

کوچه ما کلا زیتون نشوندند نصف شب دیدم دوتا خانم از نمیکجا آباد اومدن چادر پهن کردند با چوب میزنند آب ...

همین الان بیرونم دیذم یه خانمی آویزون شده به درخت داره تند و تند وسط خیابون میچینه