2777
2789
عنوان

عید هیچکس نیومد خونمون خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 61 پست
شاید شما کوچکترین .شما باید اول برید پدرو مادر همسرت از اونا بزرگترن. یسریا خیلی اهمیت میدن

ن عزیزما خونه همشون سالای قبل زودتر رفتم ولی انگار دوس ندارن باهامون رفتوامد کنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهرم گفت من مجرد بودم میرفتم میومدم ولی از وقتی ک ازدواج کردیم نمیان منم گفتم یعنی از من بدشون میاد ...

نه عزیزم شما غریبه هستی اگه خونه اونا نری خونت نمیام منم قبل کرونا میرفتم خونه فامیلای همسرم کرونا شد بعد اون نرفتیم اونا هم نیومدن 

براتون مهم نباشه،من خودم اصلا برام مهم نیست کسی خونم نیاد،با برادر شوهرام تو ی خیابون خلوت هستیم تعد ...

فامیلای شوهرم خیلی باهم گرم میگیرن من توشون غریبم با من انگار لجن ازم خوششون نمیاد رفت وامد نمیکنن

نه عزیزم الکی باشوهرت دعوا نکن و اعتماد بنفس همدیگه رو‌نگیرید شما کوچیکترید اول برید سر بزنید تا اون ...

۳ سال اول خونه تک تکشون ما رفتم ولی رفتوامد نکردن نیومدن ماهم امسال دیگه خونشون نرفتیم

۳ سال اول خونه تک تکشون ما رفتم ولی رفتوامد نکردن نیومدن ماهم امسال دیگه خونشون نرفتیم

اهمیت نده . تو برو  . برا ما هم سال اول اومدن سال دوم نیومدن سال سوم مهمونی بیرون گرفتم که خونمون نیومدن عید دیدنی امسالم که معلوم نیست. ولی من میرم . خوش میگذرونم شکلات و آجیلمو میخورم شامم میخورم عیدیمم میگیرم هرکس نمیاد نیاد مشکل خودشه . 😂

مثل ما اینجور مواقع میرن خونه بزرگتر چون شمارو حساب نمیکنن شما هم نرین خونشون از رفتارت نیس از عقده ...

اره ولی خیلی حس بدیه ادم حسابت نکنه هیچکس اعتمادبنفس امدمو میگیرن اینجور ادما

فامیلای شوهرم خیلی باهم گرم میگیرن من توشون غریبم با من انگار لجن ازم خوششون نمیاد رفت وامد نمیکنن

دقیقا منم غریبم،بقیه نسبتا باهم خوبن،وخیلی زیاد به ما ضربه مالی زدن ،تقریبا میتونم بگم الانم در تلاشن که ضربه بزنن ،خیلی اینروزا گره افتاده زندگیمون ومشکل مالی داریم فقط از خدا میخوام این روزا بگذره و روزی پیش بیاد که بدون اینکه کسی بفهمه ما از این شهر بریم

والا بشینم حرص بخورم ؟ نیاد بهتر ! عیدی که قراره بدم به اونا میزارم تو جیبم . شکلاتی و آجیلایی که اونا میخان بخورم خودم میخورم الآنم که مرغ و برنج کیلویی خداتومنه . مخلفات کنارش که بماند .. 

دقیقا منم غریبم،بقیه نسبتا باهم خوبن،وخیلی زیاد به ما ضربه مالی زدن ،تقریبا میتونم بگم الانم در تلاش ...

خب باز تو میگی بیان خونمون ؟ بیکاری ؟ یا پولت زیادی کرده . بشین سرجات بابا . برو خونشون شامو بزن بیا خونت بخواب