2777
2789
عنوان

الهی عظم البلا💔

88 بازدید | 6 پست

همیشه دعای فرج که میخوندم میگفتم 

منظور از این الهی عظم البلاء چیه؟

چه بلایی انقدر بزرگه؟ چقدر بزرگ که

آدما میرسن به انقطع الرجاء!

کدوم بلاست که امیدها رو قطع میکنه؟

پوشیده برملا شده و پرده ها کنار رفته

یعنی چی؟ هنوز نمیدونم اما شاید اینکه

واضح و مشخص شده سازمان ها و دادگاه ها 

و نهاد های بین المللی و حقوق بشری در برابر

یک نسل کشی و قتل عام مردم، بی خاصیت اند

همون کنار رفتن پرده ها باشه!

و ضاقت الارض هم زمانی معنی پیدا کرد که

دیدم انگار زمین با این وسعت، هیچ جای امنی

برای مردم غزه نداره هیچ جایی...

آدم ها با موج انفجار به آسمون پرتاب میشن 

و انقدر زمین تنگ شده که جایی براشون نیست! 

انگار حقیقتا رسیدیم به نقطه ای که از هیچکس

کاری برنمیاد! جز تضرع و زاری به درگاه خدا

چی داریم؟ خدایا چطور بدن بی جان و بی سر

کودکی روی دست های پدر رو تحمل کنیم؟ 

این روزها و لحظه ها، لحظه های اضطرار و

مضطر شدنه...

یَا مَوْلانا یَا صاحِبَ الزَّمانِ...

تعجیل در ظهور آقا امام زمان علیه السلام صلوات💚

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم؛ سوالات مهدویتون رو تو یکی از تاپیک هام بذارین تا جواب بدم♡🌸

بیشتر ببینید

اللهم عجل لولیک الفرج به حق مصائب حضرت زینب💔

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭اللهم عجل لولیک الفرج یارب😭😭

با فریادهای استغاثه هاشون ازمناره های مساجد،دل ادم کافر رو هم به درد میارن😞😞🖤 فریاد استغاثه از مناره‌های مساجد سرزمین مقدس

پیامبر اسلام: هرکس فریاد استغاثه مظلومی (اعم از مسلمان يا غير مسلمان) را که از مسلمانان یاری می‌طلبد بشنود، اما به یاری آن مظلوم برنخیزد، مسلمان نیست. 

اللهم عجل لولیک الفرج 🤲🤲😭😭

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

بیشتر ببینید
😭😭اللهم عجل لولیک الفرج یارب😭😭با فریادهای استغاثه هاشون ازمناره های مساجد،دل ادم کافر رو هم به د ...

هیچ راهی برای کمک بهشون نیست

چجوری اصلا 

گاهی فکر میکنم اونقدر ریز و جزئی هستم که جز دعا و دلسوزی کاری از دستم برنمیاد

یسری از آدما کامنتاشونو که میبینم بوی تعفن مغز و قلبشونو میتونم حس کنم 

یه انسان به چه مرحله ای از زندگی میتونه برسه که اشک و مرگ یه عالمه کودک بی گناه براش بی اهمیت باشه

حانا درسته 🙏🦋درخواست دوستی ممنوع 

هیچ راهی برای کمک بهشون نیستچجوری اصلا گاهی فکر میکنم اونقدر ریز و جزئی هستم که جز دعا و دلسوزی کاری ...

ما صبرمون مثل حضرت زینبه؛ و خداوند همیشه با ماست

تو قرآن بار ها داستان قوم حضرت موسی اومده، که سال ها اسیر ظلم و ستم فرعون بودن و پسراشون کشته میشدن و بقیه افراد هم زجر داده میشدن، تا اینکه خداوند حضرت موسی رو به سمتشون فرستاد، بعد فرعون و همه اون ظالما غرق شدن

و به قوم حضرت موسی کلی نعمت داده شد

انشاءالله ظهور آقای ما نزدیکه؛ و غرق شدن فرعونیا نزدیک

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم؛ سوالات مهدویتون رو تو یکی از تاپیک هام بذارین تا جواب بدم♡🌸

بیشتر ببینید

بیشتر ببینید

بیشتر ببینید