2777
2789
هیچ وقت درک نکردم مادر من که کاری به کسی نداره چرا وقتی میره بیرون باید توهین بشونه کار بسیار اشتباه ...

بله کار اشتباهه چون ممکنه مادر شما از زمره بقیه نباشه ولی خب یجور مقابله به مثل شده دیگه

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

ببین دوست عزیز اول بخون ببین طرفت چی نوشته بعد جواب بده ......میشه دقیقا اون جمله ای که من نوشتم شما ...

ببخشید اشتباه متوجه شدم

دیدم افراد افراطی زیاد از کلمه لخت استفاده میکنن که به نظرم خودش گناه کمی نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید اشتباه متوجه شدمدیدم افراد افراطی زیاد از کلمه لخت استفاده میکنن که به نظرم خودش گناه کمی نیس ...

نه عزیزم من به خودم اجازه نمیدم در مورد پوشش کسی اینجوری نظر بدم و اینجور کلمات رو به کار ببرم 

من فقط به اون کاربر اعتراض کردم که چرا توی پوشش چادری ها دخالت میکنه 

وگرنه هرکسی با هر پوشش و عقیده ای محترم ❤️🫂

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
نه عزیزم من به خودم اجازه نمیدم در مورد پوشش کسی اینجوری نظر بدم و اینجور کلمات رو به کار ببرم من فق ...

خداروشکر 

وقتی میبینم آدمایی مث شما رو به زندگی امیدوار میشم

💙💙💙

خداروشکر وقتی میبینم آدمایی مث شما رو به زندگی امیدوار میشم💙💙💙

🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🫂

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹