2777
2789
عنوان

با پسری که حقوقش 20 تومنه ازدواج میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 86 پست

ای پولای سیابه کسی وفانکرده ونمیکنه و

پول خوشبختی نمیاره

بایددرسندازدواج نوشته شود

ازدواج۳روزآشنایی و۳۰سال زندگی مشترک نیس

وظیفه نیس

علاقه خودش کم کم پیدامیشه نیس

آرایشگاه۱۰میلونی،گل آرایی۵۰ملیونی نیس

تجارت مهریه دربرابرخدمات آشپزخانه نیس

ازدواج یعنی؛

صداقت⚘️شناخت🌹اعتماد🌹آگاهی🌹بخشش⚘️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا؟

آخه الان این حقوق برای مجرد هم کمه چه برسه متاهل باشی...البته اگه سر خونه زندگی رفته باشین...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

عزیزم اینهمه جوون داریم مگه همه خونه دارن ماشین دارن حقوق چن صد میلیونی دارن این حرفا چیه هر کی با هم سطح خودش ازدواج میکنه شاید من بتونم با همون حقوق ۲۰تومن زندگی خوبی داشته باشم یکیو میبینی با حقوق صد تومنم نمیتونه یه زندگی رو اداره کنه بستگی داره گلم

دقیقا همونایی ک میگن ن کسایی هستن ک بخدا با سرو دست پا شکسته میدویدن میرفتن خستن دخترایی ک ب اس و پاس هم ازدواج کردنه چ سوال عجیبی پرسیدی واقعا 

همش بستگی داره ب زنه ک دوستش داره یان وگرنه دیگ دخترا براشون مهم نیست 

شخص خودم خانواده و اخلاق مهم بود واسم زنش شدم بیکارهم هست .

اسی ببین همه اینجا میگن پول مهم نیس ولی بعدا به خاطر نبود پول و گرفتن مهریه اقدام میکنن 

ببین شرایط چطوریه البته مهم تو چند سالگی و چه شرایطی به این رسیدن آیا امکان خرید خونه رو بعدا دارن یا خیر 

و مهمه خانم چکاره هستن اگه بیکار هستن خب بله اوکیه اگر شاغل و تحصیل کرده با توجه به شانیت زن میزانی که پول از پدرش می‌گرفته اینا همه فرق داره 

درحال ساخت ....:)