2777
2789
شما شعورش رو داری عزیزم

آخه واقعا ربطی نداره اگر به من توهین می‌کرد اون موقع می‌تونستم چیزی بگن اصلا اسی با خانم های چادری کار داشت

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

چون سال ها محجبه های کسایی با ظاهر دین بهشون گیر دادن من خودم مدتی چادری بودم دیگه ، بعضی ها نفس کشی ...

حرف مردم اصلا نباید مهم باشه  مردم اینجوری ان که 

‌سر تا پاشون عیبــه ، حرف میزنن از عیب دیگری!

چون قاضی خداست
حرف مردم‌زیر پاست:)

خدا بهتون كفش هایی داده كه اندازتونه
پس پاتون کنید و بپوشیدشون
و خودتون باشید
به كسی كه هستی افتخار كن
حتی اگه به نظر بقیه، مسخره باشه🌹

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم که رفتار درستی نیست کلاً هیچکس حق دخالت تو ظاهر دیگری رو نداره اما این نتیجه سال ها فشاری هست ک ...

نمیتونیم برای  رفتار کم حجاب ها دلیل بیاریم بخاطر فشار هست 

چون مثلا مادر من که بهشون فشار نیورده دلیل نمیشه اذیت کنن هرچند مادر من هیچ وقت براش مهم نبود !

این افراد میگن دنبال ازادی عقیده هستن ولی رفتارشون برعکس عمل هست اونا بهشون میگن باحجاب باشید اینا باحجاب ها رو اذیت میکنن میگن بی حجاب باشید !

عزیزم خانم گشت ارشاد ربطی بمن چادری نداره دوستم🙂

این رو من میدونم عزیزم 

من خودم مدت ها بعد از این قضیه محجبه شدم اگر می‌خواستم اون رو به دین ربط بدم محجبه نمیشدم 

اما دارم میگم بالاخره تأثیر داره 

فرض کن یه گروه شروع کنن به اذیت و آزار بقیه مثلاً این گروه رنگ زرد بپوشن 

نا خودآگاه مردم از تمام کسایی که رنگ زرد بپوشن میترسن 

منظورم تأثیر اجتماعیش هست 

حرف اونقدر ها هم پیچیده نیست 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

نمیتونیم برای رفتار کم حجاب ها دلیل بیاریم بخاطر فشار هست چون مثلا مادر من که بهشون فشار نیورده دلی ...

بله رفتار غلط رو نمیشه توجیه کرد به هیچ وجه 

اما هر رفتار غلطی یه علتی پشتشه 

مثلاً خشونت شوهر در حق زن هیچ توجیهی نداره اما میر ی میبینی مثلاً علتش اینه که بابای این مرد تو بچگی مادرش رو جلوی چشاش میزده اینم الان بعد ازدواج اینطوری شده این یک تروما هست 

توجیه نیست کارش غلطه اما این کار غلط یهو از هوا که ظاهر نشده پیش‌زمینه داشته علت داشته

بله رفتار غلط رو نمیشه توجیه کرد به هیچ وجه اما هر رفتار غلطی یه علتی پشتشه مثلاً خشونت شوهر در حق ز ...

بله اینو قبول دارم منطقیه👏

این رو من میدونم عزیزم من خودم مدت ها بعد از این قضیه محجبه شدم اگر می‌خواستم اون رو به دین ربط بدم ...

باورت میشه من خودم رفتم توی اتوبوس چندتادختربی حجاب کلی مسخرم کردن وبهم حرف زدن_چاره چیه مادرهای ما صدسال پیش باحجاب وبی حجاب با احترام وعشق کنارهم زندگی کردن الان طوری شده که سایه همو باتیر میزنیم کاش یکروزی اونایی که اعتقادی به حجاب ندارن بدونن اگه خطایی ازمن سرزد مشکل ازمنه نه از اسلام ودین_متاسفانه دین داره تاوان خطای ۴نفر دیگه روپس میده چادرمن داره تاوان اون خانم گشت ارشادروپس میده چون اون خانم باچادر یکیو اذیت کرده_من چادریم ولی زمان درگیریها کلی برای دختروپسرایی که مردن اشک ریختم فرقی هم نداشت باحجاب بودن یا بی حجاب

مگه من جایی از جمله ام نوشتم شما ساپورت می پوشی ؟ یا لخت میگردی ؟؟؟ از اون گذشته خود اشخاص چادری گل ...

واقعا یا معنی لختو نمیدونین یا ...

یه کلمه یادگرفتین به هرکی مث شما لباس نمیپوشه میگین لخت

واقعا تاسف انگیزه

خیر سرتون مسلمونین

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

باورت میشه من خودم رفتم توی اتوبوس چندتادختربی حجاب کلی مسخرم کردن وبهم حرف زدن_چاره چیه مادرهای ما ...

سخته 

متاسفانه کشور ما اینطوریه 

انقدر خودم تو این شرایط دارم عذاب میکشم که حد نداره 

تو زندگیم هر مدل پوششی که انتخاب کردم براش اذیت شدم متلک شنیدم پس این رو خوب درک می‌کنم کاش بساط دخالت برچیده میشد 

دقیقااا نمیدونم چرا نسبت به با حجاب ها انقدر گارد میگیرن !!

واقعا نمیدونی؟! 😁

یکم فک کن دوست عزیز 

واقعا یا معنی لختو نمیدونین یا ...یه کلمه یادگرفتین به هرکی مث شما لباس نمیپوشه میگین لختواقعا تاسف ...

ببین دوست عزیز اول بخون ببین طرفت چی نوشته بعد جواب بده ......

میشه دقیقا اون جمله ای که من نوشتم شما یا کسی که مثل من لباس نمیپوشه لخته رو بیاری بهم نشون بدی ؟؟؟.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شمایی که تهمت میزنی سر چیزی که نبوده و نگفتم چی ؟؟  مسلمونی ؟؟؟ 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
واقعا نمیدونی؟! 😁یکم فک کن دوست عزیز

هیچ وقت درک نکردم مادر من که کاری به کسی نداره چرا وقتی میره بیرون باید توهین بشونه کار بسیار اشتباه هست که داره رواج پیدا میکنه 

باورت میشه من خودم رفتم توی اتوبوس چندتادختربی حجاب کلی مسخرم کردن وبهم حرف زدن_چاره چیه مادرهای ما ...

کاش همه باحجابا مث شما بودن