2777
2789
من تازه فهمیدم باردارم انقد خوابم میادو خستم که حال ندارم پاشم چیزی بخورم میمونم تا ظهر ناهار

کاش منم هی خوابم میومد من انگار جغدم صبح تاشب شب تاصبح بیدار

نیمرو، املت سبزیجات، شیرکاکائو، میوه مثل موز یا سیب، پنیر و آجیل. شیره میگن خوب نیست. من خرما میخورم حالت تهوع میگیرم.

هندونه بد نیست. من سردیجات بیشتر بهم میسازه دوغ و بستنی و لیمو ترش و آبمیوه و... خیلیا رو دیدم که اینجورین و طبیعیه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هندوانه بخورولی کم کلاچیزای نفاخ کم بخوربرابچه خوب نیست

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

واااای هزاران مرتبه شکر من اینطور نیستم وگرنه دیونه میشدم من تو شش ماه هستم بچه اولمهمیگم چ سونوهایی ...

سونو قلب که 7هفته تمام دادم.

از دیروز12هفته تمام کردم.دکترم نیست سونو ان تی رو برام بنویسه.که اگرم بود هفته بعد کلا تعطیله.نمیدونم چی کار کنم سونو ان تی دیر نشه....گفتم شنبه میرم جایی باز بود سونو ان تی کنه.

بقیه سونوها داخل خود مطب میکنه واسه ضربان قلب داشته باشه و. .. 

سونو قلب که 7هفته تمام دادم.از دیروز12هفته تمام کردم.دکترم نیست سونو ان تی رو برام بنویسه.که اگرم بو ...

کاش از قبل میدادی برات مینوشت 

اخه ان تی هفته مشخصی داره گلم .

چند تا بچه داری من دوستداشتم بچه اولم پسر باشه ولی قسمت نشد

دوتا دختر دارم.

نه بابا ،بچه اول دختر عالیه.بعدا روزی هزار بار خداروشکر میکنی بچه اولت دختره.من دوست داشتم اولی دختر باشه که هم جوون تر باشم سر دخترم،هم اینکه در آینده دخترم از عروسم بزرگتر باشه😁واسه دومی میخواستم پسر باشه که بازم شکر خدانشد.الان دخترهام خیلی باهم دوستن.خیلی راضیم.ولی الان دیگه میگم خداصلاح بدونه پسر باشه.دخترهام دایی و عمو هم ندارن.

کاش از قبل میدادی برات مینوشت اخه ان تی هفته مشخصی داره گلم .

یه نوبت دیگه ویزیت قبل تعطیلات داشتم که اون روز اینقدر بالا آورده بودم پاهام و قلبم میلرزید ،نتونستم برم.واسه همین موند....

یه نوبت دیگه ویزیت قبل تعطیلات داشتم که اون روز اینقدر بالا آورده بودم پاهام و قلبم میلرزید ،نتونستم ...

چیزی که زیاده دکتر... برو یه دکتر دیگه بنویسه برات... یا کلا اگه مشکلی با آزاد و بیمه بودنش نداری مستقیم برو سونو، فکر نمیکنم نسخه الزامی باشه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
یه نوبت دیگه ویزیت قبل تعطیلات داشتم که اون روز اینقدر بالا آورده بودم پاهام و قلبم میلرزید ،نتونستم ...

اخی الهی عزیزم میدونم سخته من شاغلم دیروز ب قدری سرپا بودم ۱۱ ساعت ک الان حالم بد شده پاهام فلج شدنه نمیتونم پاشم

چیزی که زیاده دکتر... برو یه دکتر دیگه بنویسه برات... یا کلا اگه مشکلی با آزاد و بیمه بودنش نداری مس ...

الزامی هست گلم کی گفته الزامی نیست مگ میشه بری سونو بگی ان تی میخام بدم اونم بدون نسخه پزشک تازه ی ازمایشی هم داره پس وندش 

چیزی که زیاده دکتر... برو یه دکتر دیگه بنویسه برات... یا کلا اگه مشکلی با آزاد و بیمه بودنش نداری مس ...

آره واسه بیمه تکمیلیمون باید حتما پزشک زنان بنویسه.

ولی خب شنبه آزاد میرم.میترسم دیر بشه.

اخی الهی عزیزم میدونم سخته من شاغلم دیروز ب قدری سرپا بودم ۱۱ ساعت ک الان حالم بد شده پاهام فلج شدنه ...

آره سخته ،سخت میگذره.ولی ایشالله نی نی هامون به سلامتی به دنیا بیان.این روزها فراموش میشه

مگه سردی بشه چی میشه؟؟اخه باردارا چیز با طبع گرم ک میگن استفاده نکنن مثل سیر عسل و عیره

گلم تعادل باید نگه داری.نه گرمی گرمی نه سردی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️