2777
2789
عنوان

امروز روز حاجت روایی انشالله

228 بازدید | 20 پست

شنیدم میگن امروز ک ۲۵ رمضان باشه ایه ۴۹و۵۰ سوره شوری رو تو یه برگه ای مینویسید و انتهاش هر خاسته و حاجتی دارین رو مینویسید و همراه صدقه مینویسد و میزارین لای همون صفحه و تا سال بعد سراغش نرید انشالله ک حاجت روا بشید ففط غسل گردنتون نباشه با وضو باشید اگ مشکل شرعی دارین بگین یکی دبگ بنویسه شما حاجتتون انتهاش بنویسید بزارین لای قران

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عذر داشتم ولی خودم نوشتم

چون کسی ننوشت برام 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بیشتر ببینید
واقعیت داره واقعا؟

انشالله ک حاجت روا بشید بستگی ب انرژی ادم دارم و خواست خدا ک برایمون مقدر کرده باشه یا ن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من عذر داشتم ولی خودم نوشتمچون کسی ننوشت برام

خدا قبول میکنه انشالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نفهمیدم بنویسمم روی کاغد اخرش حاجتم بنویسم بزار لای چی؟

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

خدا قبول میکنه انشالله

ان شالله

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بیشتر ببینید
نفهمیدم بنویسمم روی کاغد اخرش حاجتم بنویسم بزار لای چی؟

لای همون صفحه منظورم بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40