2777
2789
همچین موردی دیدین ما خیلی نگرانشیم

ببین عزیزم اگه 20 سال با 30 سال بود جای نگرانی داشت ولی آیت دو نفر قطعا پخته و کامل هستن و میتونن تصمیم بگیرن توصیه کنید برن مشاوره تا ریز و درشت سختی این انتخاب رو بهشون بگن 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظرم نگرانیش زیاده چون ی مرد۴۰ساله و ی زن۵۰ساله با تجربه ی زندگی مشترک عاقلن و میتونن تصمیم درست ر ...

بله درسته اینا قبلام ازدواج داشتن خیلیم پخته شده و راه و چاه زندگیو بلد شدن

من پنج سال از همسرم بزرگترم عاشق هم شدیم و بعد سال هنوز همونیم دوتا بچه هم داریم شکر خدا

بنظرم این وسط سن برای زن و شوهر اصلا مهم نیست،حتی بهش فکرم نمیکنن  ..ولی اطرافیان انگار خیلی براشون مهمه ..نمیدونم چرا اینقد سن مهم شده در صورتی که خیلیا همه جوره باهم از لحاظ سنی مالی یکین ولی ته ش طلاقه ..پس سن اصلا مهم نیست همین که مرد از لحاظ عقلی کامل باشه کافیه ..خیلیا از زنشون ده سال بزرگترن عقل یه بچه رو دارن..یکیو دیدم تاپیک زده بود که جاریش و زمان مرگش فهمیدن سنش حدود ۸ سال اینا بزرگتر و  ..نمیدونم چرا باید اینقد مهم باشه اصل اون تفاهم که باهم داشتن وهیچیکی هم نفهمیده ...لابد از فضولیا ونگاه اطرافیان صلاح دونسته نگه .زندگیتون پایدار انشاءالله