2777
2789
عنوان

بیاین شات ببینین نامزدم چی میگههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1802 بازدید | 73 پست

خب اول بگم که باید از جنبه ی مثبت ماجرا هم نگاه کنی اینکه وقت گذاشته رفته لباس دیده ..دونه دونه با حوصله برات عکس گرفته ...ذوق داشته نظرشو تک به تک گفته و حتی اونایی که باب سلیقش نبودن هم عکس فرستاده که یعنی بگه درسته این مدلی ها زیاد بود و ما خوشمون نمیاد ولی تو ببین اگه میپسندی اوکیه...و شما باید درجواب ذوق و وقتی که گذاشته جواب قشنگتری میدادی ....برای مسئله خانوادش و بله برون و...عزیزم خیلی داری عجله میکنی باید اول برید یکم باهم اشنا بشین...برید چند جلسه مشاوره...رفت امد خانوادگی داشته باشین و...

چقد بد جوابشو دادی بیچاره رفته وقت گذاشته واسه تو لباس انتخاب کنه و عکساشون رو واست ف ستاده تو گفتی ...

میدونم ولی اینور از سمت خانوادم تحت فشارم ک چرااا خانوادش زنگ نمیزنن و تقصیر توعه ک انقد باهاش صمیمی شدی و اون دگ فقط با تو همه چیو اوکی میکنه ما انگار نیستیم

منم از دیروز یکم سرد جوابشو میدم

گفتم بگم سردرد دارم ک یکم وقت بخرم ببینم باید دقیقا چی بگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارهچطور؟

اگر میتونی بیشتر تحقیق کن یه جوریه شایدم من بد بینم

اخه انقدر فریب زیاد شده کلا تحقیق خوبه خیال ادم راحت تر میشه

میدونم تحقیق کردی ولی بیشتر

بعدم ب مذهبی بورن نیست که میگی چون مذهبی ایم ۳ماه اشنایی بسه

اتفاقا مذهبی های واقعی دقتشون خیلی بالاست لازم باشه ۸ ماه ام سخت میکنند بیشتر وقت بذارن که بعدا خدانکرده احتمال طلاق کمتر شه باچشم باز انتخاب کنند

خب اول بگم که باید از جنبه ی مثبت ماجرا هم نگاه کنی اینکه وقت گذاشته رفته لباس دیده ..دونه دونه با ح ...

مرسی ک بهم حس خوب دادی مغزم همش بعد منفی رو میبینه جدیدا

اره اون جوابم برای این بود ک وقت بخرم ولی باید بیشتر تشکر کنم ازش و ذوق کنم برا کارش

منتها مسئله خانوادشه ک حرکتی نکردن

البته مشاوره رفتیم و حتی مهریه اینارو هم توافق کردیم فقط برای بله بدون رسمی اونا زنگ نمیزنن

میشه دقیق بگی چیش یجوریه؟

ببین اینکه خودِ پسره ام تو باغ نیست که بله برون رو مشخص کنه عجیبه

یعنی پسر عاقل میگه لااقل حواسم هست باید روزشو بگیم ولی این حتی اشاره نکرد

میگم شاید خانوادش راضی نیستن به عقد فعلا این تنهاست

نمیدونم

به این فکر کن شاید شرایط ندارن 

در جواب اون عکسا و حرفای پسره سرد جواب دادی

بخاطر حرفای خانواده شخصیت خودتو زیر سوال نبر و سوتفاهم درست نکن  

باید غیر مستقیم بگی ،مثلا مرسی ک وقت گذاشتی هم رفتی هم عکس فرستادی ،من مثلا مدل فلان ببشتر پسندمه ولی به نظرم وقتی تاریخ مشخص شد توسط خانواده ها چند روز قبلش میریم هردو ک انتخاب نهایی رو انجام بدیم 

... 🤍🦋
مشکل اینه ک خود پسره تا خریدن لباس عقد رفته جلو ولی خانوادش زنگ نزدن ک تاریخ بله برونو کی بذاریم و ح ...

ممکنه راضی نباشن یا هنوز براشون جدی نباشه؟

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
من ک خودم اوکی ام ک پسره و خانوادش رو بیشتر بشناسم منتها خانوادم دگ یکم کلافه ن میگن سه ماه رفتین و ...

اخه سه ماه واقعا زیادنیست به نظرم تا قبل عقد رفت واند خانوادگی ام داشته باشید وحتما حد مرز مشخص کنید و روی پدر و مادر خانواده حتما شناخت ایجاد کنید چون اینا همه تجربه شخصی ام بوده 

بنظرت چ بگم بهشاخه تشکرم کردم ک

خب من جای شما بودم ، فوقش یه نشکر گرمتر میکردم 

و میگفتم از روی عکس نمیشه انتخاب کرد یا تصمیم گرفت ، 

هرموقع لازم شد باهم میریم انتخاب میکنیم

اینجوری هم احترام گداشتی هم غیرمستقیم گفتی که باید باهم انتخاب کنید و یه نفر تنها تصمیم نگیره 

واسه تادیخ مراسم هم اگه میخای غیرمستقیم بگی ، وقتایی که حرف لباس یا چیزای دیگه رو بزنه بگو الان اصلا وقتش نیست چون ما هنوز خیلی کارهای دیگه داریم 

یا مثاا وقتی یه حرفی میزنه بگو دوس ندارم درموردش صحبت کنیم ، اگه سوال کرد چرا بگو چون هنوز هیچ برنامه مون مشخص نشده و خیلی چیزای مهم ترهس 

وقتی ایججوری صحبت کنی ،هم یه سردی توحرفات هس هم احترام و صمیمیت به اندازه هس ،اونوقت خودش میفهمه