2777
2789
عنوان

پسرم میگه مرد از حیوان خطرناک تره

1174 بازدید | 86 پست

پسرم ازتون یه سؤال داره: اگه قرار باشه بین یه مرد غریبه و یه حیوان مثل خرس تو جنگل یکی رو برای دخترتون انتخاب کنید، کدوم رو ترجیح می‌دید؟ اون می‌گه حیوانات از مرد خطرناک‌تر نیستن و امن ترن. استدلالش اینه:

حیوانات فقط با غریزه‌شون زندگی می‌کنن. مثلاً خرس اگه سیر باشه، آروم رد می‌شه و کاری بهت نداره. فقط برای غذا یا دفاع از خودش حمله می‌کنه، نه برای لذت یا بدی. رفتارشون ساده‌ست و می‌شه ازشون فرار کرد، مثلاً با پنهان شدن یا دوری کردن. حیوانات نه فریب می‌دن، نه تحقیر می‌کنن و نه نیت شوم دارن.

ولی مرد غریبه؟ اون می‌تونه خیلی خطرناک‌تر باشه. عقل داره، اما گاهی ازش برای آزار، هوس‌بازی یا شرارت استفاده می‌کنه. ممکنه عمداً دنبالت بیاد، اذیتت کنه یا حتی بدتر، فقط چون می‌تونه. حیوانات پاک‌ترن، ولی مرد گاهی قلبش پر از تاریکیه.

شما با حرفش موافقید؟ نظرتون چیه؟

پسرت چند سالشه؟؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .