2777
2789
بنظرم این وسط سن برای زن و شوهر اصلا مهم نیست،حتی بهش فکرم نمیکنن ..ولی اطرافیان انگار خیلی براشون ...

ممنون عزیزم متاسفانه روشنفکریاشون فقط جایی ک ب نفعشونه اسنفاده میکنن اینهمه زندگی از هم میپاشه مگه بخاطر سن و ساله  وقتی دو نفر همو میخان انتخاب کردن همدیگرو نمیدونم چرا بعضیا کاسه داغتر از اش میشن بزرگی به عقله ن ب سال  اصلا کی گفته زن باید کوچیکتر باشه اتفاقا زندگی اینا موفقتره خونه ای رو ک زن مدیریت میکنه خیلی بهتره زندگی اولم همسرم ازم ۷سال بزرگتر بود ولی حدا شدم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ممنون عزیزم متاسفانه روشنفکریاشون فقط جایی ک ب نفعشونه اسنفاده میکنن اینهمه زندگی از هم میپاشه مگه ب ...

همینا فرهنگ خارج و خیلی قبول دارنا ،حتی میگن خارجیا یهترن زندگی بهتر دارن خوش به حالشون .ولی تو،این زمینه هیچوقت نمیگن که اونا اصلا سن وسال و حتی ازدواج قبل براشون مهم نیست،چون اینا هنوز بزرگ نشده ن ،خارجیا بزرگ شده ن که اهمیت نمیدن به این مسائل ..ایران ما نمیدونم چرا گیر این مسائلن ..حالا جالبه دختر ۱۴ ساله رو میدن به یه مرد ۳۰ ساله ،حتی به یه پیرمرد ،اشکال نداره ولی برعکسش اشکال داره..حالا چی میشه برعکسش بشه همیشه که نباید مرد بزرگتر باشه ..انشاءالله یه روز برسه تنها عشق و علاقه ملاک باشه نه سن وسال 

به نظرمن ی مرد ۴۰ساله خیلی از ی زن ۴۰ساله جوون تره چه برسه به ی زن ۵۰ساله .من هم مثل خاله هات دید خو ...

من همه ی مردای اطرافم زناشون بهتر موندن،خیابونم اکثرا همینن😂😂  همسن وسالن اکثرا ..ولی مرداشون شکسته وپیر شده ن انگار ده سال زناشون جوونترن .یعنی چی که یه مرد۴۰ ساله از زن ۴۰ ساله جوونتر .چرت نگو ..زنها از همه لحاظ جوونترن و خشوگلن 

من همه ی مردای اطرافم زناشون بهتر موندن،خیابونم اکثرا همینن😂😂 همسن وسالن اکثرا ..ولی مرداشون شکست ...

گوسفند مجردارو ی نگاه کن پسرای ۴۰ساله انگار۳۰ساله هستن متاهلا رو که نگفتم توزر نزن