2777
2789
عنوان

کاهش وزن تا تثبیت

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 148 پست
من امشب مامانم اومد خونمون حلوا آورد شکلاتم برام فرستادن شکلات و حلوا اضافه خوردم. الان شوهرم داره ب ...

وای نفیسه پس دیروز خیلی غذاهای ناسالم خوردی.انقد هله هوله. نخور ریزش مو میگیری پوستت تیره میشه. غذاهای مقوی بخور

من+نی نی+باباش=❤

بیا اینجا باهم کالری شماری کنیم تا تابستون انشاالله کاهش وزن خوبی داشته باشیم😍😊

انشالله من میخام با کالری شماری کم کردن غذا وزنمو بیارم پایین شما قد و وزنت چنده؟

اگه دوست داشتی بگو عزیزم😘

هرکس سنه اولدوز دئیـــه اؤزوم سنه آی دئــــــمیشم🫠♥️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای نفیسه پس دیروز خیلی غذاهای ناسالم خوردی.انقد هله هوله. نخور ریزش مو میگیری پوستت تیره میشه. غذاه ...

لعنتی عید این چیزاش بده

باشه عزیزم سعی میکنم کمش کنم

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

سلام من هم هستم گروه نمیزنید تلگرام ؟

اینجا ایران است جایی که به آسمانش حمله میشه اما مردمش حتی از خواب بیدار نمیشن جایی که تهدید ها برای مردمش شوخیه جایی که رئیس جمهورش در نقطه صفر مرزی در روستایی دور افتاده شهید میشه جایی که از  تحریم و تهدید فرصت فناوری هسته ای و داخلی سازی پانسمان کودکان پروانه ای رو میسازه جایی که ثابت کرده هیچ اراده ای بالاتر از اراده خدا و عاشقان راه خدا نیست اینجا ایران است ،🙂🇮🇷❤️  

بیشتر ببینید
بگردمت. انشاالله باهم اینجا برسیم بع اونچه که میخواهیم

انشالله عزیزمممم😍

منکه خیلی امیدوارم چون ماه رمضون برام خیلی آسون گذشت تو این یکماه بدنم عادت کرده تقریبا واسه همین رژیم بعد ماه رمضون خیلی راحت تر میشه مطمئنن تا تابستون میرسیم به وزن هدفمون به امید خداااا🤲🏻🤲🏻

هرکس سنه اولدوز دئیـــه اؤزوم سنه آی دئــــــمیشم🫠♥️