2777
2789

به دلیل آزارهای کلامی و جسمی که بابام داده و همچنان داره میده قصد دارم سال جدید فقط باشون سلام و خدافظ داشته باشم همین.

مامانم که اصلا حالم براش مهم نیست یک هفته هست حالم بده و تو خودم هستم حتی نیامده بپرسه دختر چته؟میشینه جلو تلوزیون جم تی وی نگاه میکنه.

بابامم که عامل تمام افسردگی هامه.

بااین که توی یه خونه باشون هستم اما همش تو اتاقم هستم و هیچ صحبتی نه شکایتی نه درددلی نه هیچ صحبتی باشون نمیکنم جدیدا برای اونا هم مهم نیست زندگیشونو میکنن .

بی کسی خیلی سخته اما من دیگه ادمی نیستم تحمل داشته باشم با کسایی که موجب حال بدم شدن مثل قبل باشم انگار تازه عاقل شدم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم فقط بخاطر یکی تا الان زندم باورت نمیشه گریه نمیزارم دوساعته ..😭

منم یکم پیش زیر دوش گریه کردم الانم دلم میخواد برم یجای خلوت پیاده روی کنم اما الان مهمان میاد

نه عزیز دلم نکن این کارو پدر و مادر تنها کسانی هستن که آدمو به خاطر خود خودش میخوان من مادرم فوت شده از خدامه کاش مادرم بود و باهاش درد دل میکردم و یک لیوان چای باهاش میخوردم 

یه راهکار برات دارم هر روز ذکر یا ودود رو ۱۰۰۱ مرتبه به شیرینی بخون و هر سه نفر بخورین جوری محبت بینتون بیفته که همه حسادت کنن

نه عزیز دلم نکن این کارو پدر و مادر تنها کسانی هستن که آدمو به خاطر خود خودش میخوان من مادرم فوت شده ...

اگر زنده بود باش درددل میکردی عزیزم من مادرم داره جون دادنم رو میبینه و میبینه به ناحق با من چکار کردن اما نمیاد بگه دختر چرا قرص میخوری تازه خودشم بم قرص خواب میده میگه بخور