2777
2789
عنوان

خانومای کارمند بیاین خواهرانه به کمکتون احتیاج دارم راجع به همکارم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 40 پست
وای نگو آبجی دلم خونه دس رو دلم نزار مدیرم گفت اونقدر علیه ات زده میخواستم عدم نیازت رو بزنم .الان چ ...

خدا رو شکر ریست باور نکرده برایرمنو‌باور کرد، یهویی تغییر رویه نده، کم کم ازش فاصله بگیر خودت با مار سرگرم کن، دعای چهاردهم صحیفه سجادیه رو‌ بخون

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر ریست باور نکرده برایرمنو‌باور کرد، یهویی تغییر رویه نده، کم کم ازش فاصله بگیر خودت با مار ...

نه ابجی جون رسمی هستم وگرنه اونم بعید نبود ولی خیلی کثا فته میبخشید نفرت عجیبی دارم بهش الانم میره به مدیر میگه این مارو تحویل نمیگیره جو رو خراب کرده ما احساس راحتی نمیکنیم ....صمیمیت رو از بین برده به والله

خب اين تعطيلي و ب رو اوردن موضوع ديگه دليل خوبي هست ك باهاش صحبت نكنيو اونم نمياد طرفت و اگه اومذ مع ...

متوجه نشدم ...مثلا ما باهم نماز میرفتیم یا موقع تعطیلی باهم میرفتیم بیرون ساختمون اداری الان چجوری بپیچونمش ....حالم ازش بهم میخوره

سعی کن زیاد باهاش صحبت نکنیددر حد لزومفقط در مورد کار باهاش حرف بزنهمه اداره ها همین تا روت برگردونم ...

وای بخدا قسم همینه چرا من هیچ هیچ بدی بهش نکردم اخه چرا رییسم همه حرفاش باور داشت رییسم خیلی دهن بین و احمقه 

نه ابجی جون رسمی هستم وگرنه اونم بعید نبود ولی خیلی کثا فته میبخشید نفرت عجیبی دارم بهش الانم میره ب ...

نمی تونی اتاقت عوض کنی؟

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بیشتر ببینید
وای بخدا قسم همینه چرا من هیچ هیچ بدی بهش نکردم اخه چرا رییسم همه حرفاش باور داشت رییسم خیلی دهن بین ...

رییست گاوه

همینا پاچه خواری و زیرآب زنی رو توی اداره ها مد میکنن چون به حرف‌های صد من یه غاز همچین آدمایی بها میدن

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.

به رییست بگو یعنی شما به خاطر یه حرف یه نفر که نمیدونی راست میگه یا دروغ ، از رو حسادته یا نه میخوای ...

بهش گفتم به حاطر اون عفریته با رییسم دعوا کردم رییسم یه احنق تمام عیاره تمام اداره ازش متنفرن میگن ادم خوبی نیست چی کنم تینم شانس گ  ....منه

برو با رییس حرف بزن که اینقدر بهش رو نده، چه پرروعه.میخواد با این کارها خودشو بالا بکشه

حرف زدم رییس باهام دعوا کرد گفت اون مسئوله حالا یه پله مثلا بالاتره اونم با صدتا پارتی 

رییست گاوههمینا پاچه خواری و زیرآب زنی رو توی اداره ها مد میکنن چون به حرف‌های صد من یه غاز همچین آد ...

دقیقا جالبه که رییس مشخص بود با اونم خوب نیست چون غیر مستقیم تمام حرفاش رو به من زد که ما رو به جون هم بندازه ولی جرات ابراز نداره بابای اون خانومه ادم کله گنده بوده تو اداره انگار میترسه ولی غیر مستقیم گفت یجورایی لو دادش منم گفتم رییس تو رو لو داد خوش خیال نباش فکر نکن باهات خوبه حقش بود 

متوجه نشدم ...مثلا ما باهم نماز میرفتیم یا موقع تعطیلی باهم میرفتیم بیرون ساختمون اداری الان چجوری ب ...

خب نرو ديگه

اگه گفت بيا بريم بهانه بيار ك كار داري 

يا حالت خوب نيست حوصله نداري

لطفا توي اخرين تاپيكم نظرسنجي قصاص شركت كنيد

وای بخدا قسم همینه چرا من هیچ هیچ بدی بهش نکردم اخه چرا رییسم همه حرفاش باور داشت رییسم خیلی دهن بین ...

دفعه بعدي اگه رييست چيزي گفت بگو اشتباه ب گوش تون رسوندن ما ارتباطي باهم نداريم

لطفا توي اخرين تاپيكم نظرسنجي قصاص شركت كنيد