قبلا باهاش خیلی بگو بخند بودم خیلی خودمونی بودم که اشتباه خودم بود هیچ وقت پشت سرش نگفتم همش تعریفش کردم چند روز قبل مدیرم منو صدا کرد گفت خانوم فلانی مدام ازت شاکیه ....گویا پنهانی پشت سرم حسابی زده ......درست روز ۲۷ اسفند بود یه روز قبل تعطیلات من شبش بهش زنگ زدم گفتم هرچی پشت سرم گفتی به گوشم رسوندن اونم عذرخواهی کرد ولی آدم بشو نیست میدونم خیلی دورو هست ...عزا گرفتم بعد تعطبلات با این نفرتی که ازش دارم چجوری کنارش بشینم چجوری باهاش حرف بزنم میخوام رفتارم عوض کنم خیلی باهاش شوخی و خوش بش میکردم ولی از پشت بهم خنجر زد
جایی که رییسش اینطور خاله ست و در اتاقش باز برای زیر اب زنی همون بهتر بیایی بیرون و تجربه ات هم بشه همکار همیشه رقیبت هست
چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. استعفا دادم. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو
واقعا هممادرم مدام به خواهرم که تازه شاغل شده میگه برو حقوق همکارات رو بپرس😐باهاشون صمیمی شومیگم ما ...
مقصر خواهرته که به حرف مادرت که تجربه کاری نداره گوش میده. حتی محیط کار الان با ۲۰ سال پیش فرق داره تجربیات ۲۰ سال پیش بدرد الان نمیخوره. از قول منم به مادرت بگو صرفا جهت روابط اجتماعی الان بهم بگه چقدر تو حسابش پوله
چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. استعفا دادم. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو
ن خواهرم خداروشکر محل نمیده به این حرف هافقط درونگراست شدیدا و انقدر ارتباظ احتماعیش ضعیفه میترسم از ...
ببین حرف مثل تیر میمونه و بگیم اثر نداره واقعا حرف درستی نیست. تیر یکیو میکشه یمیو زخمی میکنه یکیو معلول میکنه ته ته زرنگش جا خالی هم که بدن خاطره اون شلیک روشون اثراتی داره. به مادرت هم بگو سوال سوال میاره من ازین چیزا بپرسم روی طرف بهم باز میشه سوالاته شخصی از خودمم بپرسه این اسمش فضولیه بی شخصیتی هست محیط کاره با یه عالم زیراب زن. بگو دور سفره سبزی پاک نمیکنیم که
اسی به نظرم بیشتر مدیرت سمی هست تا همکارتیعنی بخاطر حرف یه ابلح میخواسته اخراجت کنه؟و ضمنا اصلا بز ه ...
عزیزم من خیلی تعریف این خانوم رو میکردم همیشه چون من مجبور بودم ....اون واحد رو تحمل کنم .....خانومه خ بداخلاق بود قبلا ......رییسم گفت میفرستمت شعبه شهرستان ....منم وسیله نداشتم واسه اینکه نرکز استان بمونم تحمل میکردم