2777
2789
عنوان

خانومای کارمند بیاین خواهرانه به کمکتون احتیاج دارم راجع به همکارم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 40 پست

جایی که رییسش اینطور خاله ست و در اتاقش باز برای زیر اب زنی  همون بهتر بیایی بیرون و تجربه ات هم بشه همکار همیشه رقیبت هست 

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. استعفا دادم. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

بیشتر ببینید

اسی به نظرم بیشتر مدیرت سمی هست تا همکارت

یعنی بخاطر حرف یه ابلح میخواسته اخراجت کنه؟

و ضمنا اصلا بز همکارت را نگو پیش مدیر

همش به مدیر بگو من هیچ مشکلی با ایشون ندارم 

و اگر مسئله ای بود بهتر بودش به خودم میگفتن ن لینکه شما هم قاطی کنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جایی که رییسش اینطور خاله ست و در اتاقش باز برای زیر اب زنی همون بهتر بیایی بیرون و تجربه ات هم بشه ...

واقعا هم

مادرم مدام به خواهرم که تازه شاغل شده میگه برو حقوق همکارات رو بپرس😐باهاشون صمیمی شو

میگم مادر من کی گفته این کارا درسته

اون درحواب یه کلمه اماده داره و میگه روابط اجتماعیش بذار خوب شه

سر کار شش دانگ حواست به کارت باشه

موضوع ارتباطت با همکارام فقط بحث کار باشه

کلا تعریف دوست و همکار جداست دوست واسه درد دل و صمیمیته و همکار برا همکاری

اگه انرژیتو بزاری برا دوستی با همکار ینی داری از کارت کم میذاری و همون همکارا شاکی میشن...

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
واقعا هممادرم مدام به خواهرم که تازه شاغل شده میگه برو حقوق همکارات رو بپرس😐باهاشون صمیمی شومیگم ما ...

مقصر خواهرته که به حرف مادرت که تجربه کاری نداره گوش میده. حتی محیط کار الان با ۲۰ سال پیش فرق داره تجربیات ۲۰ سال پیش بدرد الان نمیخوره. از قول منم به مادرت بگو صرفا جهت روابط اجتماعی الان بهم بگه چقدر تو حسابش پوله

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. استعفا دادم. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

بیشتر ببینید
مقصر خواهرته که به حرف مادرت که تجربه کاری نداره گوش میده. حتی محیط کار الان با ۲۰ سال پیش فرق داره ...

ن خواهرم خداروشکر محل نمیده به این حرف ها

فقط درونگراست شدیدا و انقدر ارتباظ احتماعیش ضعیفه میترسم ازش یو استفاده شه

نمیتونه از حقش دفاع کنه

ن خواهرم خداروشکر محل نمیده به این حرف هافقط درونگراست شدیدا و انقدر ارتباظ احتماعیش ضعیفه میترسم از ...

ببین حرف مثل تیر میمونه و بگیم اثر نداره واقعا حرف درستی نیست. تیر یکیو میکشه یمیو زخمی میکنه یکیو معلول میکنه ته ته زرنگش جا خالی هم که بدن خاطره اون شلیک روشون اثراتی داره. به مادرت هم بگو سوال سوال میاره من ازین چیزا بپرسم روی طرف بهم باز میشه سوالاته شخصی از خودمم بپرسه این اسمش فضولیه بی شخصیتی هست محیط کاره با یه عالم زیراب زن. بگو دور سفره سبزی پاک نمیکنیم که

بیشتر ببینید
اسی به نظرم بیشتر مدیرت سمی هست تا همکارتیعنی بخاطر حرف یه ابلح میخواسته اخراجت کنه؟و ضمنا اصلا بز ه ...

عزیزم من خیلی تعریف این خانوم رو میکردم همیشه چون من مجبور بودم ....اون واحد رو تحمل کنم .....خانومه خ بداخلاق بود قبلا ......رییسم گفت میفرستمت شعبه شهرستان ....منم وسیله نداشتم واسه اینکه نرکز استان بمونم تحمل میکردم 

اسی به نظرم بیشتر مدیرت سمی هست تا همکارتیعنی بخاطر حرف یه ابلح میخواسته اخراجت کنه؟و ضمنا اصلا بز ه ...

من رسمی ام وگرنه مرتیکه اشغال خاله خانوم باجی تا مرز اخراج هم میرفت ک ث ا ف ت یه بارم زن طلاق داده زن دوم گرفته الان فهمیدم بدبخت اون اولی