2777
2789
عنوان

عشق یا پول

125 بازدید | 20 پست

تو ازدواجتون ترجیح میدید را ی مزد خوش قیافه ای که عاشقشید ازدواج کنید یا ی مردی که پولداره ولی عاشقش نیست البته ازش بدتونم نمیاد

لطفا نظراتتون رو بگین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اولیو انتخاب کردم

گاهی اینقد تحت فشاریم ک خودمو تف و لعنت میکنم چرا خواستمش تا دیر نشده باید بهمش بزنم

ولی کافیه بخنده تا همشو فراموش کنم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

اولی

من چون موقعیت شغلی و خانوادگی خوبی داشتم و قیافم و اندامم خوبه برا همین خواستگارایی داشتم ک وضعشون عالی باشه یکی داشتم تو شهرمون ۳ تا تالار داشتن😂خلااصههه عشقم وضعشون عالی نیس ولی خوبه بد هم نیست عشق رو با تمام وجود و بدون هیچ شکی به پول ترجیح دادم

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
بیشتر ببینید