2777
2789
عنوان

حریم خصوصی توی خونه ما معنی نداره

247 بازدید | 25 پست

اتاق که ندارم از وقتی یادم میاد، یه کشو دارم وسیله ریز میز هم گذاشتم توش یا ابجیم میره سرش هی یا مامانم به بهونه کرم برداشتن

مامانم کلا سر وسیله هام هم میره، یهو میبینم بعد چند وقت کلا از یه لباسم خبریش نیست میبینم یه بلایی سرش اورده😐

واقعا خیلی کنترل میکنم خودمو 

ولی یه دفتر داشتم یه ذره چیز میز برای خودم نوشته بودم، نیست 

حالا خدا میدونه کدومش شون برداشته

خسته شدم از کاراشون واقعا میخوام گریه کنم

اتاق که ندارم جای لباسا و وسایلم هم امنیت نداره هیچ وقت 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من وسیله هام بدرد خانوادم نمیخورد

ولی مامانم و داداشم فضول بودن میرفتن فضولی کردن منم تموم در کمد و داور رو قفل میکردم

گاهی درو قفل میکردم میرفتم بیرون 

نوشته های خصوصیم هم با خط مخصوص مینوشتم که تا صد سال دیگه هزار نفرو بیارن نمیتونه رمز گشایی کنه 

خونه ما هم حریم خصوصی نداریم

بابام میرف تو کشو لباسامو نگاه میکردم ی روز گفتم نکن شاید چیزی باشه تو کشوم گف مگ چیزی داری ی روز رفتم ی عالمه نوار بهداشتی گذاشتم رو لباسام اونم رف ک بگرده کشو رو ک باز کرد دیگ لال شد و نگشت ولی اینا دیگ خواهر و مادرتن نمیشه کاریش کرد جز اینکه بهشون بگی نکنن

من وسیله هام بدرد خانوادم نمیخوردولی مامانم و داداشم فضول بودن میرفتن فضولی کردن منم تموم در کمد و د ...

بدبختی قفل نداره کشو هام، هیچ کاری به معنای واقعی نمیتونم بکنم

حرف هم میزنم اهمیت نمیدن کلا

نهایت دیگه جز گوشی جایی ننویسم که نتونن بخونن

بدبختی قفل نداره کشو هام، هیچ کاری به معنای واقعی نمیتونم بکنمحرف هم میزنم اهمیت نمیدن کلانهایت دیگه ...

قفل بذار خوب

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
بیشتر ببینید
دلت خوشه من هنوز شوهرنکرده بودم برادرم سابقه گوگلمو چک میکرد ببینه چزسرچ کردم

نگران نباش عزیزم منم داشتم بحث سر گوشی، یه مدته کلا دیگه گیر نمیدن چون بزرگتر شدم که اونم نه میتونم جلوشون زنگ بزنم نه ویسی چیزی