2777
2789
عنوان

آشپزی خونه مادرشوهر بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 61 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو دوران عقد یه بار هم نرفتم خونه مادرشوهرم کار کنم، 

الانم که عروسی کردم تا ازم نخوان کاری نمیکنم، بچه هم دارم در حد توانم کمک میدم، چون واقعا با بچه ۵ ماهه سختمه ، تاکید میکنم در حد توانم ولی کارای شوهر و بچه م با خودمه

۲۳ خبلی مادرشوهرم و خواهرشوهرم نمی‌ذارن کار کنم یکم ظرف میشورم هرزگاهی جارو مبکنم کمک میکنه تو سفره چیدن و...فقط یکبار کتلت من سرخ کردم😂

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

بیشتر ببینید
من حاضرم اشپزی کنم ولی ظرف نشورم اشپزیم خوبه همه چی بلدم نسبت ب همسنام

منم اشپزیم خوبه ولی خونه خودم راحت ترم

ظرف هارو من میشورم

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بیشتر ببینید
تو الان داری رسمااااا همه کار میکنی؟ مگه مادرشوهرت ناتوانه یا نمبتونه کارهاشو انجام بده؟ بعدم عقدی ، ...

الان ک عیده موندم براکمک چون خیلی مهمون میاد گاهی هنوز مهمون قبلیا نرفتن بعدیا میان

کلا بنا ب دلایلی زیاد خونشونم 

مادرشوهرم ۴۵ سالشه و شاغله.خاهرشوهرمم میره استان ۲ ۳ ماه یبار میاد

من عقد کردم ۱۷ سالم بود از اول انقد ازم کار کشیدن تا بعد۲۰ سالگی،هرکاری‌میدادن بهم اشپزی واسه مهمون خونه تکونی شستن حیاط بزرگ شستن پله،قالی شستن موکت شستن،اونوقت کلا ۴۰ کیلو بیشترم نبودم،با شد ۲۰ سالم یه عملی انجام دادم دیگه از اونموقع دست به هیچی نزدم بعدشم باردار شدم هیچ کاری نکردم،اخرا وظیفم شده بود با دستور میگفتن تشکرم نمیکردن 

الان ک عیده موندم براکمک چون خیلی مهمون میاد گاهی هنوز مهمون قبلیا نرفتن بعدیا میانکلا بنا ب دلایلی ...

ببین باز خود دانی اما بعدها سر این موارد اذیت میشی !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

تنهایی همه کار ها رو به عهده نگیر مثلا از خواهر شوهرت کمک بگیر یه جوری که مثلا خیلی از کار ها رو بند ...

نیست خاهرشوهرم ۲ ۳ ماه یبار میاد یه هفته میمونه میره

من خیلی کم جارو میکنم ولی ظرف و شستن مرغ و غذا بیشتره

من حاضرم اشپزی کنم ولی ظرف نشورم اشپزیم خوبه همه چی بلدم نسبت ب همسنام

به نظرم اشتباه خواهرشوهر منو نکن خونه مادرشوهر بشور بساب میکرد جارو میزد اگه یکبار نمیکرد شاکی میشدن آخرش ازون شهر به دلایل شغلی رفتن که انتشارات کم شد