ازشون قبلا آزمایش بخواین داشته باشع نمیاد بگه اره من داشتم اصلا هم زشت نیست اونا چطور میتونن بخوان ش ...
من که اگه بخوام یه روز ازدواج کنم حتما هم از خودم وهم از طرف مقابل تست ایدز وو... میگیرم .بنظرم باید همه این کارو کنند . چون داره تو جامعه آمار افراد مبتلا زیاد میشه .
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
جدی؟ یعنی پسرا روشن فکر شدن دخترایی که با چندین پسر تو طول زندگیشون دوست بودن و رابطه داشتن رو ترجیح ...
بله
اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚
شما هرچی میگید برا خودتون میگیداختیار بدنشو داره و به خودش مربوطهاقایون اطراف شما و زن نما های می نی ...
واو... یعنی فردا تو خیابون راه برن زنش با یکی دیگه قبلا خوابیده بوده پسره بفهمه میگه عیبی نداره عزیزم منم قبلا با چندتا دختر خوابیدم.
یا خودت بفهمی شوهرت با 3،2تا دختر خوابیدن میگی عیبی نداره به من مربوط نمیشه بدن خودش بوده یاشوهره هم میگه زنم بدن خودش بوده به من مربوط نمیشه؟
☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺