2777
2789
عنوان

یه نفر می‌گفت هیچ پسری با دختری که باهاش دوست بوده ازدواج نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9423 بازدید | 370 پست
تمااااام رفقای دختر بازم ازدواج کردند با دخترای آفتاب مهتاب ندیده حقیقت محض را گفتید ایول

نه اصلا ایتطوری فکر نکنید من قضاوتشون نمیکنم

ولی شما از گذشته اون طرف خبر ندارین الان هما پنهون کار شدن آفتاب دیده باشه ندیده باشع نمیاد بگه اره گذشته من این بوده 

ازشون قبلا آزمایش بخواین داشته باشع نمیاد بگه اره من داشتم اصلا هم زشت نیست اونا چطور میتونن بخوان ش ...

من که اگه بخوام یه روز ازدواج کنم حتما هم از خودم وهم از طرف مقابل تست ایدز وو... میگیرم .بنظرم باید همه این کارو کنند . چون داره تو جامعه آمار افراد مبتلا زیاد میشه .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما فکر میکنی آفتاب مهتاب ندیده آن دخترا خیلی پنهان کارن به راحتی نمیزارن لو برن وگرنه خود قرآن گفته ...

چرا ممکنه باشه همه چی صد درصد نیست بدبختانه تو قرآن گفته باید اینجوری باشه ولی نیست

شما فکر میکنی آفتاب مهتاب ندیده آن دخترا خیلی پنهان کارن به راحتی نمیزارن لو برن وگرنه خود قرآن گفته ...

دقیقا بوده دختری که کار نکرده تو زندگیش نداشته اما به خواستگارش گفته من مثل مریم مقدس میمونم و ازدواج کردن

جدی؟ یعنی پسرا روشن فکر شدن دخترایی که با چندین پسر تو طول زندگیشون دوست بودن و رابطه داشتن رو ترجیح ...

بله

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
شما هرچی میگید برا خودتون میگیداختیار بدنشو داره و به خودش مربوطهاقایون اطراف شما و زن نما های می نی ...

واو... یعنی فردا تو خیابون راه برن زنش با یکی دیگه قبلا خوابیده بوده پسره بفهمه میگه عیبی نداره عزیزم منم قبلا با چندتا دختر خوابیدم.

یا خودت بفهمی شوهرت با 3،2تا دختر خوابیدن میگی عیبی نداره به من مربوط نمیشه بدن خودش بوده یاشوهره هم میگه زنم بدن خودش بوده به من مربوط نمیشه؟

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید
من که اگه بخوام یه روز ازدواج کنم حتما هم از خودم وهم از طرف مقابل تست ایدز وو... میگیرم .بنظرم باید ...

حتما بخواین  اونا چطوری با پرویی میخوان شماهم ۳ تا آزمایش رو بخواین ازتون

خودتون هم بدید بعد ازدواج خدایی نکرده مشکلی داسته باشید نیان تهمت بزنن بهتون 

بله

عجب چقدر جالب چندسالته؟

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید

بعضی جاها درسته بعضی جاها نه

ما بیشتر ازدواج هایی ک داشتیم توی فامیل قبلش باهم دوست بودن 

بعدم طرز فکرمون اینه اگه دوست دختر خودتو نگیری محبوری بری دوست دختر یکی دیگه رو بگیری

روابط دوستیمون هم حد و مرز خودشو داره

جدی؟ یعنی پسرا روشن فکر شدن دخترایی که با چندین پسر تو طول زندگیشون دوست بودن و رابطه داشتن رو ترجیح ...

خوب تو خودت پسری رو انتخاب میکنی که با بقیه این کارهارو کردع؟

با تو آمد خودشو پاک نشون بده؟