2777
2789
عنوان

یه نفر می‌گفت هیچ پسری با دختری که باهاش دوست بوده ازدواج نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9457 بازدید | 374 پست
بله

مثلا طرف با 4تا پسر بوده بهتر از اون دختریه که نبوده

پسرا این مورد رو انتخاب میکنن پس برای پسرت هم در آینده همینکارو کن بگرد ببین کدوم دختر بیشتر با پسرها بوده تجربش هم بالاتره.

چون خودت هم اشاره کردی من پسر بی تجربه نمیخواستم

خوبه پس باتجربه نصیبت شده راضی😆😁😅

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید

چه حرفایی آوم میشنوه

طرز تفکر قرون وسطیایی

منو همسرم ۱۰ ماه دوست بودیم الان ۱۳ ساله ازدواج کردیم 

اصلا تا حالا همچین حرفهایی نزده 

خیلی هم خوب بود با هم آشنا شدیم شماخت نسبت بهم پیدا کردیم

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هییییینی نمیشع خدا همچین کیس مناسب و شسته رفته بزاره تو زندگی ما ک ره صد ساله رو برا شناختش نریم

من سنتی ازدواج کردم شوهرم آفتاب مهتاب ندیده بود کاملا بی تجربه ولی مدت کمی با کسی دوست بود عاشقش شده بودم ولی جور نشد بعد عقد فهمیدم شوهرم سرده هم اهل محبت کردن نیست هم نیاز جنسیمو رفع نمیکنه همیشه با دعوا و التماس ده روز یه بار میاد سمتم شب تا صبح پشتشو میکنه به من میخوابه اینم حق طلاقم نداشتم موندم تو زندگی و تحمل میکنم ازش راضی نیستم

خوب تو خودت پسری رو انتخاب میکنی که با بقیه این کارهارو کردع؟با تو آمد خودشو پاک نشون بده؟

متوجه نشدی تیکه انداختم بهش

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید

من خودم مطلقه بودم ..دوست شدم ..آخرشم ازدواچ کردم ..ولی خیلی از پسرها بنظرم این فکرومیکنن ولی خودشون چی ..اونی که دوست دختر داره مثلا خیلی خودش خوبه ..برن گم شن بابا..خودشون خیلی پاک میگیرن باهزار نفرم‌میپرن 

چه حرفایی آوم میشنوهطرز تفکر قرون وسطیاییمنو همسرم ۱۰ ماه دوست بودیم الان ۱۳ ساله ازدواج کردیم اصلا ...

دوستی داریم تا دوستی تو با همسرت دوست بودی آیا با چندین پسر دیگه هم دوست بودی آیا با پسرهای مختلف از جمله همسرت خوابیدی؟

والا به قرآن آدم میمونه

چرت و پرتهایی میگن بخدا انگار جنس پسر رو نمیشناسن

بیشتر ببینید
دوستی داریم تا دوستی تو با همسرت دوست بودی آیا با چندین پسر دیگه هم دوست بودی آیا با پسرهای مختلف از ...

عنوان تاپیک این نیست که با چند نفر بودید و... 

منم جواب عنوان تاپیک دادم 

اونی که همزمان با چند نفر باشی دوستی نیست چیز دیگست 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

نه والا من خیلیا رو دیدم که با همدیگه دوست بودن ازدواج کردن دو تا از دوستای صمیمی خودمم اتفاقاً شوهراشونم خیلی آدمای خوبی هستند من خودمم با یه نفر دوست بودم که خیلی بنده خدا طالب ازدواج کردن بود و اینا حتی خواستگاری هم اومد ولی خب مادرم اجازه نداد و خب منم قبول نکردم بعدها و دلایل خودم رو داشتم

قبول ندارم

از مساله ی عدم تفاهم و فاصله تفکر و فرهنگ دو طرف اگر بگذریم که خب دلیل مهمی هست توی شناخت و رابطه 

چنین پسری که چنین تفکری داره نه تنها وجدان ندازه شعورم نداره به جا مغزم باید گل کلم سبز کنن

خوشبختانه پسرای خانواده ی ما اصلا چنین تفکر کوته و عهد قجری ندارن

از ۱۶ فروردین داستان یه چیز دیگه اس 💞تموم زندگیمی هر چی داروم‌به فدات ...میدونی 😕بیشترین تلاش مو 😞سی ایی بود که تونه نگه داروم ولی خو تو نخواسی نگه داشته بشی💔در حوالی سی سالگی...

بیشتر ببینید