2777
2789

مهمون داریم میبریم شهرستان، از خونه ماهی داشتم میبردم به شوهرم گفتم یکیو ببرم واسه مامانم چون ده روز خونش بودیم شوهرم اصلا خونه مادرش نمیره بهش زحمت نمیده اونم روز اول باما دعواکردرفتیم خونه بابام، 

گفتم روغن بخریم گفت دیوانم بخرم تو نیاری تهران اضافه بیاد بزاری اینجاااااا ینی سگگگگ شدممممااااا کل عید خونه مادرم پلاسه دلم میخاد دهنشو سرویس کنممممممم 

بمون خونه خودت تا حالش جا بیاد بیکاری میبریش میزاریش رو دست مادر طفلک

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید

از ادمهای دَلِه و خسیس بشدت بدم میاد که مادرشوهر من نمونه بارزش.. مهمون خونه راه نمیده یا میری خونه اش هیچی نمیاره حتی چایی.. من باز خودم عادت دارم ب این رفتارا ولی پاشدیم با مامانم اینا رفتیم مراسم عزاشون یدونه چایی دست مامانم نداد شام ب جهنم.. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما با فامیل رفتیم شمال

هرکسی مشغول ی کاری بود هرکسی ی چیزی میخرید

مامانم گف بابا دستش بنده به شوهرت بگو برو شامپو بخر یادم رفته بیارم

بهش گفتم انقد بداخلاق شد و عصبی شد بعدم ک خرید قایم میکرد فقط واسه خودش میبرد تو حموم دوباره میورد بیرون

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم

چرا میبریش خونه مامانت؟ 

اینبار ک برا یه تعطیلاتی منتظر بود برید خونه مامانت اصلا ب روی خودت نیار چیزیم گف بگو مامان من نون مفت نداره ب تو بده برو خونه مامانت ببینم چقد تحملت میکنه 

اصلا نبرش خودتم تحمل کن

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺