2777
2789
عنوان

یه نفر می‌گفت هیچ پسری با دختری که باهاش دوست بوده ازدواج نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9457 بازدید | 374 پست
منو همسرم دوست بودیم3 تا از دوستامم هم با دوس پسرشون ازدواج کردنحالا دختر عمه طفلی و بدشانس من سنتی ...

مقصر خانواده آن تا یکبار طرفو میبینن فورا میگن باید عقد کنین اجازه نمیدن دخترشون یه ماه حداقل با طرف دوست بشه

شما هرچی میگید برا خودتون میگیداختیار بدنشو داره و به خودش مربوطهاقایون اطراف شما و زن نما های می نی ...

ای بابا بی خیال 

اصلا این بحث با منطق من جور در نمیاد ودوست ندارم ادامه اش بدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم چند سال با نامزدم دوست بودم و حتی توی همون دوران دوستیمون همین شخصی که حرفش عنوان تاپیکمه به ...

نه بابا پسر بخواد میاد میگیره

مال من خانوادش اصلا راضی نمی شدن خانواده منم ولی نه در اون حد البته خانوادش هم میگم مامان بزرگش که با خانواده ما دعوایی بودن ویا مشکل دیگه ای نداشتیم همه میخواستن باعم ازدواج کنیم 

حرف مامان بزرگشم همه گوش میدادن  همه هم میدونستن منو میخواد 

این بحث و دعوا راه انداخت با بدبختی بهم رسیدیم 

اتفاقا زن ستیز شماهایی هستید که میگید ما گذشته ی همسرمون برامون مهم نیست در حالی که مردها میگن گذشته ...

بنظرم گذشته طرف تا به حدی مهم باشه.من به شخصه نمی‌خوام طرفم باکسی ازدواج کنه که قبلاً رابطه جنسی داشته چون تو ناخودآگاه میاد به مقایسه کردن ممکنه یه آدم هوس بازی باشهو.. حتی ممکنه هزارتا بیماری منتقل کنه .دلیل من به خاطر معصومیت و...

دستاتو بیار بالا نگاشون کن تو این دوره زمونه به اندازه ی انگشتای دستت هم نمیشه

واقعا همینه من خودم قبل نامزدم با کسی نبودم و دلم میخواست طرفمم قبل من با کسی نباشه اما واقع بینانه که نگاه کردم دیدم نیست همچین پسری

دقیقا خود شخص پسر حرف اولو میزنه

اره دیگه اون بخواد همه چی میشه 

من پدرشوهرم هم دقیقا اینطوری بود با مادرشوهرم دوست بودن مامانش باز نمیزاشت  ازدواج کنه با مادرشوهرم

آخرش رفت گرفت 

و اینکه اون موقع هیچی هم نداشتن ها کم کم جمع کردن الان 

پولدار ترین فرد تو منطقه مون هستن 

کاملا  دو طرف مونده کسی دیگه نمیتونه دخالت کنه پسر بخواد هرکاری میکنع به اون دختر برسه

بنظرم گذشته طرف تا به حدی مهم باشه.من به شخصه نمی‌خوام طرفم باکسی ازدواج کنه که قبلاً رابطه جنسی داش ...

ازشون قبلا آزمایش بخواین داشته باشع نمیاد بگه اره من داشتم 

اصلا هم زشت نیست اونا چطور میتونن بخوان شما قبل ازدواج بخواین

ببنین آقا پسرشون واقعا پسر هست یا نه

تمااااام رفقای دختر بازم ازدواج کردند با دخترای آفتاب مهتاب ندیده حقیقت محض را گفتید ایول

شما فکر میکنی آفتاب مهتاب ندیده آن دخترا خیلی پنهان کارن به راحتی نمیزارن لو برن وگرنه خود قرآن گفته مرد پاک برای زن پاکه مرد ناپاک هم برای زن ناپاک شما از گذشته ی دختری چیزی ندونید معنیش این نیست طرف حتما آفتاب مهتاب ندیدست

واقعا همینه من خودم قبل نامزدم با کسی نبودم و دلم میخواست طرفمم قبل من با کسی نباشه اما واقع بینانه ...

نیست واقعا نیست 

یا باید بی پول باشه

یا قیافه نداشته باشه

یاعقب مونده ی ذهنی وجسمی باشه

اما گذشته اینجوری نبود افراد پاک بیشتر بودن وروز به روز از تعدادشون کم شد وکمتر هم خواهد شد 

خدا به داد بچه هامون برسه فکرشو کن دخترتو پاک ودست نخورده بزرگ کنی یه دوماد اشغال نصیبت بشه یا بر عکس

امیدوارم بچه هام پاک بمونن مثل خودم وباباشون

*

دختر افتاب مهتاب ندیده چ حرف چرت و خنده داریه چقد زن ستیز افکار پوسیدتون دیگه خریدار نداره

جدی؟ یعنی پسرا روشن فکر شدن دخترایی که با چندین پسر تو طول زندگیشون دوست بودن و رابطه داشتن رو ترجیح میدن و انتخاب میکنن؟

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید