2777
2789
عنوان

مصیبت های خواهرم

518 بازدید | 37 پست

سلام. لطفا اگه تجربه ای دارین یا نظر به اشتراک بذارین دیگه کلافه شدم. یه خواهر دارم 45 سالش. پدر مادر فوت شدن از نظر جسمی سالمه آشپزی و خانه داری خوب. اما زمان بارداری آسیب دیده و از نظر ذهنی حالت شیرین عقل داره هر حرفی بشنوه به بقیه انتقال میده.یا بعضی مهارتهای اجتماعی رو یاد نمی گیره. اما به شدت انرژی جنسی ش زیاده چند سال اخیر فقط پرخاشگری و داد بیداد که باید ازدواج کنم دوبار از خانه فرار کرده که بره ازدواج کنه. اگه مردی پیشنهاد س ک س بده راحت میره تشخیص نمیده نباید بره.دیگه غیر قابل کنترل شده من شهر دیگه م ازش دورم. پیش خواهرم هست اونم شوهرش گفته باید از اینجا بره حق هم داره. به نظرتون ازدواج کنه مشکل ساز نیست؟ مرکزی سراغ ندارین قبول کنه همچی مواردی. شغل و سواد هم نداره الان زندگی خواهرم هم داره به خاطر این از هم می پاشه. همه ش باید حواسش باشه جایی نره. حاضر به کار هم نیست فقط میگه ازدواج روان پزشک بردیم بی فایده بود.هر کاری بهش بدی زود خسته میشه ازش فقط دوست داره ول و رها باشه هر جایی هم رفته داستان و دردسر داشته. خواستگار قبلا داشت یکی دو تا که معلول جسمی خفیف بودن یا سن بالا مادرم قبول نکرد می گفت مشکل ساز میشه.الان واقعا جایی نداره. داماد و عروسا حاضر نیستن بپذیرن. حق هم دارن باید 24 ساعت مراقب باشن و پرخاش میکنه.تنها این خواهرم روستا بود پذیرفت الان شوهرش گفته خودتم طلاق میدم😭😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من یکی از آشنایان همسرم دختر کوچکش همین حالته شیرین عقل شده .بعضی وقتا که غیر قابل کنترل میشه میبرتش بهزیستی چند روزی میمونه و بر میگرده به حالت عادی ..ولش کنین تو خیابون که هر اتفاقی بیفته آه پدر و مادر دنبالتونه .بزاریدش جای مطمعن 

من یکی از آشنایان همسرم دختر کوچکش همین حالته شیرین عقل شده .بعضی وقتا که غیر قابل کنترل میشه میبرتش ...

مثلا چجوریه که میگید شیرین میزنه

این موضوع واقعا از نظر پزشکی قابل اثباته یا نه 

مثلا چجوریه که میگید شیرین میزنهاین موضوع واقعا از نظر پزشکی قابل اثباته یا نه

آره ..ببینید تا سن چهارم دبستان عادی بوده و حتی آشپزی می‌کرده از بس مادرش فقط به خاطر ۲۰شدن تو همه درسا زده تو سرش .مشکل مغزی پیدا کرده .دستشویی و همه کاراشو مادرش انجام میده که میگه خودم کردم که لعنت بر خودم باد .دختر مهربونه اما بعضی وقتا کنترل رفتار و زبون نداره یهو جنی میشه .چند باری گمشده تو محلشون .چند باری هم بردن برای شوک با الکتریکی  .دکتر گفته درست میشه اما باید خودشم بخواد و هزینه چندین میلیاردی داره .که خب خودش انگار دیگه کلا لج کرده و راضی از شرایطش 

ببرین بهزیستی مراقبت میکنن

اینجوری اون یکی خواهرت زندگیش میپاشه. خودشم ک مشکل داره درک نمیکنه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
آره ..ببینید تا سن چهارم دبستان عادی بوده و حتی آشپزی می‌کرده از بس مادرش فقط به خاطر ۲۰شدن تو همه د ...

کاش یه تاپیک  راجبش میزدی 

شاید درس عبرتی بشه واس خیلی از مادرا

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

[QUOTE=376326797]کاش یه تاپیک  راجبش میزدی  شاید درس عبرتی بشه واس خیلی از مادرا[/....کارربریمو بعد ۵سال تونستم برگردونم .با سیس جدید سایت آشنا نیستم .چه جوری میشه تاپیک زد .حتی نمیتونم عکس پروفتو عوض کنم