2777
2789
عنوان

مصیبت های خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 38 پست
آره ..ببینید تا سن چهارم دبستان عادی بوده و حتی آشپزی می‌کرده از بس مادرش فقط به خاطر ۲۰شدن تو همه د ...

درسته که ضربه به سر باعث آسیب مغزی میتونه بشه ولی احتمال زیاد اون بچه زمینه ارثی هم داشته که علاوه بر  ضربه ،استرسی که بهش وارد شده میتونه علت مشکلات ایجاد شده باشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

درسته که ضربه به سر باعث آسیب مغزی میتونه بشه ولی احتمال زیاد اون بچه زمینه ارثی هم داشته که علاوه ب ...

نه کسی تو خانواده شون اینجور نبوده ..همسر من ۲۰سال از بچگی این خانواده رو می‌شناخت و خونشون رفت و آمد داشت .می‌گفت به حد مرگ بچه رو میزد که چرا ۲۰ نشدی چرا شدی ۱۹و ۷۵.تو مدرسه موقع امتحان دیدن جای جواب سوال دادن فقط داره خط خطی می‌کنه و بردن دکتر گفتن که ضایعه مغزی به خاطر ضربات براش پیش اومده .الان کلی قرص برای تشنج میخوره .و هر چند وقتی میبرن شوک درمانی و گفتار درمانی .مادره  خودش و دخترش  رو بدبخت کرد یه عمر .

من یکی از آشنایان همسرم دختر کوچکش همین حالته شیرین عقل شده .بعضی وقتا که غیر قابل کنترل میشه میبرتش ...

کجا مطمئن هست؟ سراغ ندارم هرجا باشه حاضریم دار و ندار بدیم

ببرین بهزیستی مراقبت میکنناینجوری اون یکی خواهرت زندگیش میپاشه. خودشم ک مشکل داره درک نمیکنه

بهزیستی عقب مانده های شدید می پذیره زیر 14 سال. واقعا زندگی خواهرم به مویی بنده 

خواهرش مشکل داره زندگی مشترک هزار مسئولیت ودردسر داره آدم سالم ازپس زندگی برنمیاد برسه ایشون

ااره واقعا ریسکه روان شناس گفت بذارید ازدواج کنه شاید خوب شد فوقش طلاق بگیره اما دیگه مطمئن میشید همه راه رو رفتید