2777
2789
عنوان

بیاین براتون فاال حافظ بگیرم

510 بازدید | 94 پست

بیزحمت جوابتونو گرفتید برام یه حمد بخونید مرسی:)❤️

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

ممنون میشم 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوندم برات

بگیر برام نیت کردم 

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید

بگیر برام لطفا

بچه.ها امضام 

لطفا با دقت امضام خونده بشه حس ششم هستم فقط حس خالی نیست دقیق جواب میدم هرکی خواست باید تلگرام داشته باشه و لینک فااال هوش استارت بزنه بعد جواب میدم فقط فقط درخواست قبول میکنم((((سوالاتی مثل اینکه رنگ لباسم ماه تولد اینارو نگید لطفا و اینکه چجوری جوابتون میدن سوال نفرمایید فقط اونایی که لینک فااال هوش استارت نزدن بیان نه اینکه استارت زده باشن بعد بیان بگن و رایگان انجام میشه هزینه‌ای نداره.....ریپلای نمیخونم و فقط فقط درخواست و بچه‌ها این لینک فااال هوش واسه فال‌هاش نمیخوام💁🏼‍♀️

بیشتر ببینید

نیت کردم فقط بگو غزال چند خودم سرچ میکنم حمد خوندم 

من نذر کردم ک ان شاءالله تا اخر ماه مبارک رمضان حاجت روا میشم میشه توهم دعا کنی در حقم؟؟ من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید

برات حمد خوندم💚🤲🏻🌸

منتظرم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید