2777
2789
عنوان

کات کردم کلافه ام حوصله ندارم اصن

115 بازدید | 28 پست

۶ ماه تو رابطه بودیم اصن حوصله و اعصاب هیچکی ندارم

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا کات کردی

خسیس بود اصلا ی شاخه‌گلم برام نمیگزفت فقط فکر و ذهنش بوس و بغل این چیزا بود

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
بیخیال 300روز فرصت داریم بخودمون انرژی و حال خوب بدیم

اره میدونم عزیزم وبی خب ی روزه کات کردم 

دلتنگم🫠

توام کات کردی؟🥲

توام کات کردی؟🥲

پنج روزه نه زنگی ن پیامی نمیدونم کاتیم، نیستیم🫠دلگیرم ناراحتم عصبیم دلتنگم فشار عصبی گرفتم سردرد شدید دارم وضعیت خرابه کلا

هرکس سنه اولدوز دئیـــه اؤزوم سنه آی دئــــــمیشم🫠♥️

پنج روزه نه زنگی ن پیامی نمیدونم کاتیم، نیستیم🫠دلگیرم ناراحتم عصبیم دلتنگم فشار عصبی گرفتم سردرد شد ...

وای خدا خیلی وضعیت بدیه آدم کات کنه لاقل تکلیفش مشخصه ولی عزیزم میگذره این روزا فقط لطفا تردید نکن و بندازش بیرون مث اشغال از زندگیت

وای خدا خیلی وضعیت بدیه آدم کات کنه لاقل تکلیفش مشخصه ولی عزیزم میگذره این روزا فقط لطفا تردید نکن و ...

دوساله🥹💔

هعییی خیلی سخته خاهرررر خیلییییی

خب پس بهتر که کات کردیباید خوشحال باشی نه ناراحت از یه رابطه سمی خلاص شدی

خدایی ببین حف با من بوده یا نه ؟

۶ ماهه برای من با اینکه گفتم گل دوس دارم یا با چیزای خیلی کوچیک خوشحال میشم هیچی به هیچی با اینکه ماهی

نزدیک ۱۰۰ تومن درآمد داشت 

فقط ام وقتی میرفتم ببینمش دو دور میزدیم و میرفت جای خلوت

الکی ام میگفت عاشقتم و میمیرم برات و عکستو به ننم نشون دادم ...

دوساله🥹💔هعییی خیلی سخته خاهرررر خیلییییی

میدونم عزیزم چرا اینجوری  میکنه الان؟

خدایی ببین حف با من بوده یا نه ؟۶ ماهه برای من با اینکه گفتم گل دوس دارم یا با چیزای خیلی کوچیک خوشح ...

صد در صد حق با تو بوده

اون آدم فقط دنبال سو استفاده از تو بوده

و پیشش هیچ ارزشی نداشتی و حتی یکذره هم دوستت نداشته

پسرا وقتی کسی رو دوست داشته باشن دنیارو براش میخرن

چند سالته؟

کار خوبی کردی ولش کردی 

در آینده کلی کیس بهتر میاد سراغت

میدونم عزیزم چرا اینجوری میکنه الان؟

تصادف کرده بود ماشینش داغون شد خیلی خرج کرد مشکلات مالی داشت عصابشم همیشه خورد الان دوماه وضعیت همینه قبلشم کار داشت منم عصابم خورد شد ۵ ماهم هست ندیدیم همو دیگ دعوا کردیم و من پیگیر نشدم اونم نشد پنج روزه🫠