2777
2789
عنوان

وقتی با طرف میری سرقرار میگه کارتمو جا گذاشتم😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2804 بازدید | 119 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا همینو بگو، همین مونده اینم مد کنن وظیفه پسر گردن کلفت مردم نیس، که پول رستوران رو حساب کنه، اون ...

وای از اینجور دخترا که میگن وظیفه ش نیس حرصم میگیرهههه

دارن مردا رو بد عادت میکنن . انگار گفتیم باید خارجمونو بده

از ۴ تا مرد با شخصیت و با لول بپرسی میگن مردی که یه غذا رو زورش بیاد حساب کنه دنگ بگیره بدرد زندگی نمیخوره

بعد این دخترا کاسه داغ تر از اش شدن.. یهو برید پول قبضای مرده رو هم پرداخت کنید 💆‍♀🤦‍♀️

تاااازه فکر کن ۱۵ سالم از من بزرگتره نزدیک ۴۰ و خورده ای سالش بود اونم بازاری بود😐😐😐به ادم بازاری ...

بله درسته، کلا حواست رو جمع کن، اگه قصدت جدی هس، امتحان کن خیلی، ببین خسیس اینا نباشه 

خب چرا اینکارو می‌کنی .دوستاتتم سو استفاده میکنن که همیشه ته جیبت خالیه تا آخر ماه ..حالا دونگاشونو ...

دست خودم نیست جو میگیره منو موقع حساب کردن 

ییار برای یکی از دوستام کلی چیز سفارش داد حساب کردم 

گفت بار بعدی من حساب میکنم از اون موقع دیگه ندیدمش🥴😂

خب وقتی هیچ کس حساب نمیکنه چیکار باید کرد ؟

قشنگ وایمیسن تا اخر پول بدن اونم نمیدن منم میفتم توی رودربایستی 

در آغوشم بگیر و کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در آیینه میبینم.                                                                                                                                                                                                                  دیگر انرژی لازم برای دوستی‌های بی‌معنی، تعاملات اجباری و مکالمه‌های غیرضروری را ندارمhttps://t.me/brayehkonkor1404 کانال روزمرگی من

بیشتر ببینید
پسره ازت خوشش نیومدهپیش خودش گفته بزار اینطوری بگم شاید خودش حساب کرد حداقل ضرر نکردم

خودش کلی افتاده بود دنبالم چطور خوشش نیومده با کلی اصرار باهاش رفتم بیرون... از من  ۱۶_۱۷ سال بزرگتره فکر کرده خیلی زرنگه الان

وای از اینجور دخترا که میگن وظیفه ش نیس حرصم میگیرههههدارن مردا رو بد عادت میکنن . انگار گفتیم باید ...

همین دیگه، باور کن خیلی پسرا الان دنبال دختری هستن که قشنگ تیغش بزنن، بدعادت کردن خیلی از دخترا، مردها رو

دست خودم نیست جو میگیره منو موقع حساب کردن ییار برای یکی از دوستام کلی چیز سفارش داد حساب کردم گفت ب ...

شماره کارت بده بگو دنگاتونو الان بزنید کارتم خالیه

شماره کارت بده بگو دنگاتونو الان بزنید کارتم خالیه

وای نمیتونم این جوری بگم خیلی خجالتیم🥲🤣

در آغوشم بگیر و کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در آیینه میبینم.                                                                                                                                                                                                                  دیگر انرژی لازم برای دوستی‌های بی‌معنی، تعاملات اجباری و مکالمه‌های غیرضروری را ندارمhttps://t.me/brayehkonkor1404 کانال روزمرگی من

بیشتر ببینید
ایول یهتت .دختر زرنگ

قربونت برم

توو این دنیا زرنگ‌نباشی اتفاقا همونایی که فکر میکنی نبابا این کلاسش ب این حرفا نمیخوره همون جیتنو خالی میکنه

من با دوستامم دیگه رو دروانیسی ندارم از بس همه گرگ شدن