2777
2789

تا حالا دیدی یک مرد برگرده به زنی که بهش خیانت کرده ؟

جواب :خیلی نادر و کمتره !

آخه بخاطر اینکه :وقتی یک مرد می‌فهمه که یک زن خیانت کرده ..

سوالش اینه :باهاش خوابیدی ؟

اما وقتی یک زن می‌فهمه همسرش خیانت کرده

سوالش اینه:عاشق اون دختری ؟

چون مرد اینجوری هست تو اموال من دست زدی و خرابش کردی !

ولی زن میگه :وایستا!تو اونو به من ترجیح دادی ؟ و تو چرا اونو به من ترجیح دادی ؟دختره از من بهتر بود ؟چرا از من بهتر بود ؟و اون همه عصبانیت از اینجا منشأ میگیره

و این خیلی واضح همه اون چیزی که میخوای بدونی رو بهت میگه

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید

نظرم اینه مرد و زن نداره

با ادم خیانتکار باید مثل اشغال ۹ شب برخورد کرد و انداختش دور 

کسی به سمت اشغالی که ساعت ۹ میندازتش بیرون برنمیگرده

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مرد اگ با زنی بمونه ک بهش خیانت کرده از روش عشق نیست بخاطر ابروشه قطعا مثل قبل نمیشه

ولی ما زنا احمق هستیم فک میکنم حس وابستگیامون همون عشق واقعیه بخاطر همین با مرد خیانکار میمونیم البته در بعضی شرایط بچه داشتن و پشتیبانی مالی نداشتن هم بی تاثر نیست ولی زن های ک بخاطر احساس میمونن احمقن 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
خب آره داییم برگشت تازه کلی هم دعوا که حق ندارین به زنم چیزی بگین

دایی منم همینطور

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

خب آره داییم برگشت تازه کلی هم دعوا که حق ندارین به زنم چیزی بگین

حالا زن های پاکدامن و مهربون از شوهرا گیرشون نمیاد 

💙تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💙ژیــنـا, دخترِ آبان💙

بیشتر ببینید
ریشه کن شه الهی هرچه خیانته

در مورد الهیییییی امیییینننن اولیش داداش خودم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم