2777
2789
عنوان

تا حالا دیدی یک مرد برگرده به زنی که بهش خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 69 پست
دوس دخترنبودننامزدبودنمنظور از دوس دختر (رابطه)

من الان با پسری ک چندین ساله دوستیم میخوام نامزد کنم

دوستم با دوس پسرش ۳ سال دوست بود امسال نامزد کردن

عموم با دوس دخترش ک چندسال دوست بودن عقد کرد

همسایمون بعد چندسال دوس پسرش اومد گرفتش

پس پیش میاد...

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تازه کلی هم دزدی میکرد ازش و هیچکس نمیزاره بره خونش اخلاقم صفره ولی باز میخواش

یکی از همسایه های ما

زنه معتاد و دزد و خائن بود شوهرش براش جون میداد

میگم مام همینکارو بکنیم محبوب و معشوق بشیم بلکه

نظرم اینه مرد و زن ندارهبا ادم خیانتکار باید مثل اشغال ۹ شب برخورد کرد و انداختش دور کسی به سمت اشغا ...

عزیزان این طرز تفکر مرد ها و زن ها هست ربطی ب پذیرش نداره

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید

یه جا خودم اگه دوست دختر خودتو نگیری مجبوری بری دوست دختر مردمو بگیری

خصلت مردا همینه اگه یه دختر فقطم با خودشون باشه فکر میکنن اون دختر با همه ست و نمیگیرینش

دختر پاک میخوان اما خودشون پاک نیستن

شوهر من میگه زن و مرد زیر تا اسمونن

مثلا اگه به مرد خیانت کنه حتما زنش ناکافی بوده و ...

اما اگه به زن خیانت کنه اون کثیفه

کلا از نطر من خیانت یه جور زخم عمیقه که خوب میشه  و یادت میره اما نه کامل و ردش میمونه

من خودم خیانت دیدم میتونم بگم اوار شدم مردم و خاک شدم

به اسم کاربریم نگاه نکن من پر از فکرم پر از دغدغه برعکس چهره و اسم کاربریم اصلا اروم نیستم 

حتما طلاقش نداد می‌خواسته عذابش بده زن اگه خوب باشه شوهرش چرا باید اینکارو کنه

فک کنم تو این یه سال خیلی زنشو عذاب داد خانمه هم خیلی زیبا بود از اون کسایی بود که اصلا فکر نمکردی خیانت کنه ولی کرد

من الان با پسری ک چندین ساله دوستیم میخوام نامزد کنمدوستم با دوس پسرش ۳ سال دوست بود امسال نامزد کرد ...

از ظاهرشون نگو ببین باطن چی بوده

صددرصدنامزدشدن حالاچن سال طول کشیده تاعروسی گرفتن

یکی از همسایه های مازنه معتاد و دزد و خائن بود شوهرش براش جون میدادمیگم مام همینکارو بکنیم محبوب و م ...

آره والا به مرد جماعت خوبی نیومده 😂🥲

💙تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💙ژیــنـا, دخترِ آبان💙 به دخترانتان بگویید: برای رسیدن به آرزوهایشان ‹تلاش› کنند نه ‹شوهر›💙

بیشتر ببینید