2777
2789
عنوان

چقدر مردای این سایت چندشن

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 97 پست
من یه بار کاربری مردی که درخواست داده بودو گذاشتم تعلیق شدم ۳ روز!

جای اینکا حمایت کنن تعلیق میکنن 

وقتی مدیرای سایت موافق حضور مردا ان ما چیکار کنیم 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جای اینکا حمایت کنن تعلیق میکنن وقتی مدیرای سایت موافق حضور مردا ان ما چیکار کنیم

دقیقا الکی الکی

لعنت بر هر نَری که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم زِر اضافی هم موقوف👻🌱

یه مرد سی و چهار ساله با پروفایل یه اخوندیه نمیدونم کیه 

درخواست دوستی داده بعد یه تاپیک ک درباره شیو کردن زدم

حالم از همشون بهم میخوره

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید
بعضی ها میگن این همون مهدی میدانی که دائم تو سایت تبلیغ خودش رو میکرد و تو اسلامشهرم به کلی زن تجاوز ...

من اونو نمی دونم هرچیه خیلی عنه

لعنت بر هر نَری که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم زِر اضافی هم موقوف👻🌱