2777
2789
عنوان

برای2️⃣5️⃣ نفر مهمون شام چی بپزم اقتصادی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6408 بازدید | 202 پست
می خوام هویچ رنده شده و برنج و مرغ ریش ریش شده بپزم

اینم خوب میشه 

به جای مرغ گوشت چرخ کرده هم میتونی استفاده کنی 

من داخل استانبولی یکم پودر دارچین و زنجفیل میریزم خیلی خوب میشه 

اگه از این طعم ها خوشت میاد استفاده کن

🇮🇷   دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسل ما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا گذشته ازهرچی مطمئناپدر مادرتون فک نکنم اونقددستشون تنگ باشه ک نتونن ی شام بدن چون اگ بودن مطمئنن اون افراد ک غریبه نیستن خبر داشتن ونمیومدن بالاخره اونام آدمن دیگ درک میکنن.بعدشم حداقل ی کیسه برنج ک دیگ توخونشون هست با ۲کیلو گوشت چرخی ی خورشت قیمه درست کنین ظرف یبار مصرف بگیرین عین نذریا ک میدن بریزین رو برنج بدین بهشون.حالا شما خرج میکنین دیگ بزار ی چی ابرو مندانه تر باشه چون تا چن سال میکنن سوژه شامتونو مردم ما عقلشون ب چشمشونه

خورشت قیمه با تیکه های گوشت مرغ درست کن

هم به صرفه تره نسبت به قیمه با گوشت گوسفند هم خوشمزه تره از نظر من

خورشت قیمه بپز

بعد جداگونه قرمه های مرغ(سینه مرغ تیکه تیکه های کوچیک ) رو بزار بپزه

بعد که هردو پختن، قاطیش کن بزار چند دقیقه با هم دیگه بپزن و جا بیوفتن

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱
اگه مرغا سه کیلو نیم بودن درست حساب کرده من مرغ نهایت دوکیلو نیم میگیرم

نه درشت بود .شایدم همون که شما میگین باشه.شوهر من اصلا خرید کردن بلد نیست همیشه خودم میخرم.هر چی دستش بدن میاره نه نگاه می‌کنه چند کیلو بود چی بود چی نبود  .گفته بودم یکی بخر میگه یکیش اول شد ۳۷۰بعد گفتم دوتا بده شد اون قیمت 

حالا گذشته ازهرچی مطمئناپدر مادرتون فک نکنم اونقددستشون تنگ باشه ک نتونن ی شام بدن چون اگ بودن مطمئن ...

اینا درک ندارن وگرنه شام نمی امدن خونه کسی که دستش رو عمل کرده حتی غذا اش رو هم خودش نمی تونه بخوره 

مامان و بابای منم متاسفانه نه گفتن رو بلد نیستن 

من بچه بودم رفتم خونه شون الان ۲۵ سالمهاما اونا هی میان هر سال

ماهم فامیل مزاحم داشتیم پسرش اومد تهران دانشگاه۳سال مزاحم مابود بعد پسربعدیشو خواست۳سال بفرسته خونه ما واس دانشگاش دعوا راه انداختیم پرو پرو برگشت گفت خوبیای مایادتون رفته همیشه اونا مزاحم بودن ۵بشقابم نفری غذا میخوردن دیدیم هارن پرویی شون تهه نداره قطع رابطه کردیم خلاص شدیم