2777
2789
حالا با این کار ندارماولی اکثرا شغلای دولتی و کارگری و این چیزا زیر ۲۰ تومنهیا باید دنبال دکتر باشیم ...

خدا کمکت کنه .خوشبخت باشین 

چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر 

نمیشه حتی شهرستان .چون مخارج گرانه .قیمت اجناس شهرستان که با تهران فرقی نداره ...خرج زندگی و اجاره ز ...

یعنی الان همه معلما کارمندا و کارهای دولتی کسی نمیتونه ازدواج کنه؟چون حقوق زیز ۲۰

من شناخت ندارما برا این میپرسم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دیروز پرسیدم همه گفتن خوب نیس یه جوری شدممن خووم شخصا کار خوبی دیدمش از کارگری که بهتره

اینجا یه مشت بچه ریختن که هنوز هیچی از زندگی نفهمیدن .رو نظراتشون زیاد حساب باز نکن گلم.کار ایشونم مشکلی نداره.ببین خودش چطور آدمه،خانواده اش چطورن.ان شاالله خیره

عمریست که دم به دم علی میگویم/ درحال نشاط و غم علی می گویم/ تا حال علی گفتم و ان شاالله / تا آخر عمر هم علی می گویم🍃

نمیشه حتی شهرستان .چون مخارج گرانه .قیمت اجناس شهرستان که با تهران فرقی نداره ...خرج زندگی و اجاره ز ...

ولی بنظر من که میشه. اجاره ها تو شهرستان خیلی پایین تر هست با ده تومن یه زندگی تقریبا متوسط رو به بالا برای خورد و خوراک و پنج شیش هم اجاره سه چهار هم خرجای دیگه بازم تهش می مونه دیگه یه مقدار قناعت بکنند راحت میشه چند سال بعد خونه بخرند فقط هرچی پس انداز کردن طلا بخرن هر ماه🌈

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

نگهبان خیلی دید عجیبی بهش نیست، اتفاقا به نظرم جز شغل های سخت و قابل احترامه 

قبلنا فکر میکردم نگهبان و حراست یکی هستن

اما حراست ی شغل بسیار افتضاحه از نظر من، چون همیشه یاد حراست وحشی ه دانشگاه و اینا میوفتم 

الان به نطر شما حراست بیمارستان سطح پایینی داره؟

عزیزم شغل مهم نیست سطح خونواده هاتون و اول بسنج  اگه یکی بود یکم سطح شغل خونواده تونم ببین خودت و خواهر برادر و پدر مادر بعد تصمیم بگیر ... نه حراست بیمارستان بد نیست متوسطه بخصوص اگه دائمی و پیمانی باشه 

هیچ دیدگاهی ندارم.

از پرسنل بیمارستانه

کارش سخته

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید
یعنی الان همه معلما کارمندا و کارهای دولتی کسی نمیتونه ازدواج کنه؟چون حقوق زیز ۲۰من شناخت ندارما برا ...

بنظر من که درآمدش خوبه کارشم کار بی دردسر وراحتیه تقریبا. قبول کن خوشبخت باشید 🌈

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یعنی الان همه معلما کارمندا و کارهای دولتی کسی نمیتونه ازدواج کنه؟چون حقوق زیز ۲۰من شناخت ندارما برا ...

میتونن ولی ببین کارمند و معلم وام گرفتن براشون آسونه .یا شایدم خونه داشته باشن .کسی که اجاره نده به نظرم با حقوق ۱۵ تومنی هم میتونه زندگی خوبی بکنه ..مسئله اینه این آقا حمایت خانواده داره؟! شما خودت شاغلی ؟! 

اینا مهمه .وگرنه اجاره نشینی با این اوضاع اقتصادی سخته .

مگر اینک خودتم شاغل باشی و بتونین وام خرید مسکن جوانان بگیرین .اونم اقساطش زیاده دیگ 

چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر 

نگهبان خیلی دید عجیبی بهش نیست، اتفاقا به نظرم جز شغل های سخت و قابل احترامه قبلنا فکر میکردم نگهبان ...

اون حراست فرق داره عزیزم بخصوص بیمارستان دولتی دیدید که حمله می‌کنند به دکتر و پرستار .. یه جورایی حالت پلیس داره تا حراست وحشی دانشگاه 😀