2777
2789

دوستان من چهرم جزو اون دسته هست که مبگن خیلی خوشگله و فلان

نمیخوام تعریف کنم از خودم چون هیپ کس اینجا منو نمیشناسه

تحصیلاتم خوبه اخلاقم خوبه .میدونم درست تربیت شدم

اما هم متاسفامه برای انتخاب پارتنر اونایی که ظاهرششون خیلی خوبه رو درنظر میگیرم و خب اکثرسون هم آدمای درستی از آب درنمیان

با یه پیره اوکی شدم اما واقعا چهرش خوب نبود برای همین ردس کردم

طرف تحصبلکرده وباشخصیت هم بود

اما نمیدونم چراانقدر ظاهربینم؟

دست خودم نیست

واقعا اذیت میشم باکسی که ظاهرش خوب نباشه یاقدش برم توی رابطه..

ومتاسفانه برخلاف ظاهرم وباطنم نمیدونم چرا هرچی آدم لاشی هست دچار من میشن...

چهرمم خیلی بیبی فیسه

نمیددنم دلیلش چیه

.

دیدمو چطوری آخه عوض کنم

میدونم آخر باید بااخلاق طرف زندگی کنی اما

..

....

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظرم اینه که قد به مرور کوتاه و چهره به مرور پیر و چروک میشه..ولی قلب آدمه که میتونه زیباییش رو تا آ ...

چقدر قشنگ گفتی

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

بخاطر همین ظاهر بین بودنته که وضعیت همینه توهین نمیکنن اما خیلی آدم ها هستن که با قیافه نرمال بدنیا میاین اما خیلی خوش اخلاق و خوب هستند بالعکس و اینکه آدم هرچقدر خوشگلتره باشه اعتماد به نفسش بالاتره برا همین به‌خودش اجازه رو میدن که هرکاری بکنن 

بلا نسبت شما

بخاطر همین ظاهر بین بودنته که وضعیت همینه توهین نمیکنن اما خیلی آدم ها هستن که با قیافه نرمال بدنیا ...

من توی انتخاب دوستام فقط به قلبشون توجه میکنم

ولی پارتنر برام مهمه چرا؟

چون چهارروز دیگه قراره بچه دارشی

حرف فامبل هست

مقایسه خودت با همسن وسالات هست...

اما ازاللن میخوام از گاردم وااااقعاااااا بیارم پایین

چون حق با شسماسست🤍

منم ملاکم تیپ وچهره بود،هرچی خواستگارداشتم به دلم نبود حتی خونه ماشینم داشتن ولی اون قیافه رو ن به دلم نمینشست، تااینکه باشوهرم آشنا شدم  ،خداروشکر بالاخره روملاکم پافشاری کردم به مرادم رسیدم😁😁

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

منم ملاکم تیپ وچهره بود،هرچی خواستگارداشتم به دلم نبود حتی خونه ماشینم داشتن ولی اون قیافه رو ن به د ...

خداروشکر😍😍خوشبخت باشی

اما از شما شانسی بوده

باهمین فرمون برم هیچ کس به تورم نمیخوره

خداروشکر😍😍خوشبخت باشیاما از شما شانسی بودهباهمین فرمون برم هیچ کس به تورم نمیخوره

قربونت،من اصلا ناامید نمیشدم،ولی خوب لطف خداهم بود که کم‌کم کرد. توهم خوشبخت میشی به مرادت میرسی شک نکن.

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙