2777
2789

بله 

💜                                                                                                                                                                                                                                           

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قانون همیشه قابل اجرا حمایت خانما هست ولی متاسفانه بیشتر خانما انجام نرسوندن 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
قانون همیشه قابل اجرا حمایت خانما هست ولی متاسفانه بیشتر خانما انجام نرسوندن

من حقوق میخونم واقعا میدونم چقد اطلاعاتمون کم هس و قشنگ چجور میشه طرفو بازی داد حالشو گرفت البته اطلاعات زیادی ندارما فقط راجب قانون صحبت کردم

تعریف کن دیگه چرا بله خشک خالی میگی😅

خوابم میاد 😄

ازدواج کردم ،مادرشوهرم خیییلی اذیتم کرد ،هر تهمت و توهینی که فکر کنی بهم زد 

تا اینکه شوهرم فوت کرد کلید خونمونو ازم گرفت اجاره ورود به خونمونو بهم نداد و خونه رو برای فروش گذاشتن ، ماشینمونو هم بدون اجازه فروختن 

منم رفتم مهریمو اجرا گذاشتم و برای فروش ماشین شکایت کردم 

و به التماس افتادن ،مادرشوهرم میگه میام دست و پاتو می‌بوسم فقط رضایت بده ولی من میگم دیگه دیره عزیزم خیلی دیر😄🤭

💜                                                                                                                                                                                                                                           
الان گرفتی خونه ماشینو؟

نه هنوز پرونده توی اجراست 

فقط تونستم وسایل خونه و جهیزیمو که برداشته بودن و بگیرم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
من حقوق میخونم واقعا میدونم چقد اطلاعاتمون کم هس و قشنگ چجور میشه طرفو بازی داد حالشو گرفت البته اطل ...

کلا اگه ناحقی ناوجدانی یک نفر بازی گرفته بشه مطمعننن آسیب وصدمات هاش داره اون بنده خدا گناه داره اصلا خارج از انسانیتش هست این حرکت جزء رفتارهای ادم های ناسالم و انسانیت به درک وجدان شون نرسیده هست 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
کلا اگه ناحقی ناوجدانی یک نفر بازی گرفته بشه مطمعننن آسیب وصدمات هاش داره اون بنده خدا گناه داره اصل ...

من کلا دوس ندارم حق کسیو بخورم ولی کینه ای هستم بدی کنه کسی ی زمانی تلافی میکنم منظورم به ناحق بازی گرفتن نبود اون دسته ادنا که فک‌میکنن خیلی زرنگن و میتونن حق ملتو بخورن رو باید بازی داد اونم فقط برای دفاع از حق خودت نه اینکه ناحقی کنی براش این عقیده من اون چیزی‌که تو فکرم بود

من کلا دوس ندارم حق کسیو بخورم ولی کینه ای هستم بدی کنه کسی ی زمانی تلافی میکنم منظورم به ناحق بازی ...

اگه حق هست اره درست گفتین مخصوصا برای شما خانما یک مورد جزء تجربه های کاریم هست میگم کاش خانما اینو مهم ضرور بدونن دوران شناخت نامزدی و عقد قبل مراسم جشن عروسی یک ارکان ضرور مهم بنیادی خانواده هست که اگ یک خانمی توجه نکنه آسیب هاش میبینه دوران آشنایی و عقد خانماا خیلی مهم ضرور بدونین چون دوران ارکان شناخت هاهست ک با چه مردی میخواین برین زیر یک سقف مهم هست این دوران آشنایی ها خانما باهیجانات واحساسی سپری نکنید بعد به چرا هاش میفتین اگ مهم ندونه یک خانم چندسال بعد یک بچه بی گناهم بیاره یک زندگی بشه هم خودش عذاب بکشه وهم بچه بیگناه اون موقعه عذاب هست هم واسه اون مادر هم واسه اون بچه بیگناه وارد عذاب یک زندگی بشه

بیشتر ببینید