2777
2789
دید خاصی ندارم ولی اخه همسر؟!هیچوقت نیستن که.من یه روز ۳۶ ساعت کشیک داشتم شیفتشون فقط ۲ بار عوض شد.ی ...

چه ربطی داره پس بنده خداها راننده های ماشین سنگین چی بگن که یکی دو هفته خونه نیستن

حقوق همین حدود 20-25 جای پیشرفت هم طوری که ارتقا سمت اصولی داشته باشن فکر نمیکنم مگر اینکه بخاطر ساب ...

عزیزم منظورم از امنیت شغلی اینه که مطمئن بشید شغلی هست که نتونن خیلی راحت بهش بگن دیگه نیازی به حضورش نیست و بیکار بشه؟

از طرف دیگه مطمئن بشید بخاطر حقوق شما خواهان شما نیست عزیزم از این حرفم ناراحت نشی اخه خودم معلمم میدونم خیلیا فقط دنبال زن شاغلن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم منظورم از امنیت شغلی اینه که مطمئن بشید شغلی هست که نتونن خیلی راحت بهش بگن دیگه نیازی به حضور ...

آره عزیزم متوجهم ...از اون لحاظ مشکلی ندارن چون مدرک لیسانس هم دارن هتل مایل نیست نیرو خوبشو از دست بده 

در مورد شغل من هم بله دقیقا همینطوره که میگید اما ایشون اصلا اینطوری نشون نمی‌دن خودم یذره دلم رفته ......😄

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
ممنونم عزیزم همچنین شما فقط اینکه بنظر شما وجهه شغلش چطوره ......

عزیزم بستگی به شخصیت و روحیه ی خودت  داره 

ادمای مزخرفی هستن که به هر ادم و شغلی ایراد میگیرن و تمسخر میکنن

من خودم به شخصه آدمی ام که حرف آدما تاثیری روی من نمیذاره

عزیزم بستگی به شخصیت و روحیه ی خودت داره ادمای مزخرفی هستن که به هر ادم و شغلی ایراد میگیرن و تمسخر ...

واقعا خیلی خوبه اینطوری .....

من زیادی حساسم به حرف آدم های اطراف 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...