2777
2789
عنوان

شوهری ک فرت و فرت قهر میکنه رو چطور ادم کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 70 پست

اسی شوهر منم اینجوری بود قهر میکرد 

من دیگه بعد یه مدتی بهش محل نمیدادم 

ب خودم میرسیدم غذامو میخوردم جوری رفتار میکردم ک انگار اون وجود نداره 

الان دیگه یک دقیقه هم قهر نمیکنه 

دیروز دعوای شدیدی کردیم بعد ۲ دقیقه اومد گف لباس بپوش بریم بیرون انگارررر ن انگاررررر 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

باهاش بحث نکنید به خودتون برسید محبت کنید وقتی قهر میکنه شما براتون مهم نباشه مثل بچه ها نزار تو رو ...

خودشم عذاب میکشه ولی راضیه ب قیمت عذاب دادن من. خودشو هم زجر کش کنه.. 

چی بگم والا موندم چرا کسایی که اختلاف دارن و مجبوری کنار هم موندنه بچه میارن بهرحال حالا که بچه اورد ...

خو تو تلخش گردی خرجی بهت نمیده نمیزاره آرایش کنی بیرون بری محدودت کرده از همه چی نمیزاره لباس بخری خونه پدرت بری شب روز میگه باید کار کنی میپایه تو را اینا را کدوم داره

اسی شوهر منم اینجوری بود قهر میکرد من دیگه بعد یه مدتی بهش محل نمیدادم ب خودم میرسیدم غذامو میخوردم ...

بخدا همینکارو میکنم.. ولی میخام این اخلاقشو ترک کنه چرا باید واسه خاطر یه چیز بی ارزش یک هفته از زندگیمون زهر شه

چرا؟

چون انفدر باهام لج کرده.. انقدر گاهی بد کتکم زده.. از چشمم افتاده 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید
ما سالها جنگ و دعوا داشتیم.. چ مقصر بودم چ نبودم هیچ وقت منتشو نکشیدم خودش میامد اشتی میکرد. ولی من ...

منم مثل تو راحت آشتی میکنم خندم میگیره اما بعدا سرفرصت میام باهاش اتمام حجت میکنم یازبون خوش 

ببین من ازفلان کارت اصلا خوشم نیومد یاازت انتظار نداشتم بهم قول بده تکرار نکنی 

هرانتظاری داری بگو 

همون لحظه انتظار آشتی نداشته باش به اندازه ۲۴ساعت اجازه بده لااقل سمتت نخواد بیاد بسرش هوا بخوره یکم ازاون حالو هوای جنگ بیا بیرون بالاخره ک تهش چی مجبوره بیاد ازدست دربیاره یادآوری سرحرفو بازکنه دیگه

اونجا گیرش بنداز تمام حرفاي دلتو بهش بزن انتظاراتتو بهش بگو

قهرم کرد اگ حق باتو بود که توهم قهرکن به زندگیت برس اما سرسنگین  این بی محلی زنا ازصدتافخش برآورد بدتره

بالاخره یجا تحملش تموم میشه مجبوره قهرو آزارش دربیاره وقتی دوبار سه بار قهرکرد دید فایده نداره ترک میکنه دیگه میبینه ن این روش جوابگو نیست تاثیری روت نداره  ول میکنه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خودشم عذاب میکشه ولی راضیه ب قیمت عذاب دادن من. خودشو هم زجر کش کنه..

بله میدونم اون میخواد شما بدونید نتیجه مخالفت با اون ناراحت کننده هست برای شما نقطه ضعف شما رو فهمیده فقط باید اصلا ناراحتی به خودتون راه ندید به خودتون فکر کنید بچه تون قهر کرده که به هدفش برسه وقتی ببینه شما زندگی عادی تون رو میکنید وقتی اون قهر میکنه کم کم خودش ول میکنه کارش رو خودتون رو هم سطح اون پایین نیارید بزرگ باشید اصلا ناراحت نشید تا دیدید داره بحث میشه صحبت نکنید 

چون انفدر باهام لج کرده.. انقدر گاهی بد کتکم زده.. از چشمم افتاده

شما چقد مثه منی.. مشکل الان منم بخاطر همین رفتارای شوهرم در گذشته هست😑میدونم مشکلی ک دارم ریشه روانی داره. 

شما چقد مثه منی.. مشکل الان منم بخاطر همین رفتارای شوهرم در گذشته هست😑میدونم مشکلی ک دارم ریشه روان ...

دودلم طلاق بگیرم یا ن.. از ی طرف شرایط خوته پدرم خوب نیست.. اینجام بده.. گیر افتادم... مطمعن باشه همینه ک گفتی

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید