2777
2789
عنوان

شوهری ک فرت و فرت قهر میکنه رو چطور ادم کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 70 پست

مادرمن کم بهش محبت نکرده اگه به ی سگی اینقدر محبت میکرد الان بیشتر فایده میکرد تا به شوهر من من خودم تنها رفتم این نیومد گفت بیام هم باهاشون روبوسی نمیکنم می‌شینم پاگوشی گفتم پس نیا 

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ادای شادی در آوردن اولش سخته

بعد برات عادت میشه که راحت به زندگیت برسی بدون فکر به قهر

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همسر من اینطوری بود 

حرف زدن هم فایده نداشت، ی بار به‌ گفتم بار بعد قهر کنی مثل خودت رفتار میکنم 

قهر کرد 

وسایلم رو بردم توو اتاق و سه روز فقط بابت غذا خوردن و سرویس بهداشتی از اتاق میومدم بیرون، غذای خودم رو میخوردم، غذاش رو میذاشتم روی گاز که نمی‌خورد 

میومدم، غذا اماده میکردم میخوردم ظرف میشستم و میرفتم توو اتاق

سه روز نون خورد فقط، دیگه هم قهر نکرد 

خدا برسون داره از رو زمین باور میکنی عید خونه پدر من نیومد روز عید برادر من تصادف کرد این حتی نکرد ی ...

دنبال بهونن. شوهر من از اول با یه عمه و عموم ک شهر دیگ بودپ رفت امد نکرد.. یه طوری نچسب و حال ب هم زنه ک. کل فامیل پدری و مادریم ازش متنفرن .یه جایی مهمونی دعوت میشیم دعا میکنم نیاد خودم برم. چون وقتی باهمیم بهم خوش نمیگذره.  مثه یه زندانبان میمونه برام. انگار اسیرشم... 

اینو امروز امتحان میکنم

همسر من کودکی سرکوب شده ای داره، از اینایی نیست که داد و بیداد کنه و معتقد باشه که مرد باید زن رو بزنه و... 

پسر مظلومی هست و این روش رووش جواب داد 

قهر رو به عنوان سلاح خودش انتخاب کرده بود چون چندبار قهر کرد و من هی نازش رو کشیدم و هی رفتن طرفش و..، هر موقع احساس خطر می‌کرد از ترس اینکه دعوایی بشه (من اصلا دعوا نمیکردم منتهی خودش بابت کودکی سرکوب شده ش، همه ش منتظر دعوا و اینا بود) جلو جلو قهر می‌کرد که دست پیش رو گرفته باشه 

مادرمن کم بهش محبت نکرده اگه به ی سگی اینقدر محبت میکرد الان بیشتر فایده میکرد تا به شوهر من من خودم ...

از محبت سرشون گیج میره. مادرمنم همیشه احترامشو داشته. هرسال بهترین کادویی ها برام میاره بهترین سیسمونی اورد برام. سیسمونی گرفتن مادرشوهرمو هم دیدم ک ات اشغالایی میبرد واسه خواهرشوهرام.. مادرم پاگشا یه سکه 4تومنی داد ب پسرم مادرخودش 200هزار.. اون وقت امسال چون یه کم عیدی بهم کم دادن برگشته بود میگف پدرت خسیسه منم دیگ واسش عیدی نمیخرم. منم گفتم نخر ب درک. همون لنگ عیدی دادن توعه گدا گشننا.. وقتایی ک چیزایی خوب میدن لالی حالا یه امسالو کم دادن زبون در اوردی.. میگف نه اخه تو تک دختری گفتم خب باشم مگ ارث باباتو ازشون طلب داری ریدم بهش خلاصه مرتیکه کصکشو

دنبال بهونن. شوهر من از اول با یه عمه و عموم ک شهر دیگ بودپ رفت امد نکرد.. یه طوری نچسب و حال ب هم ز ...

آره واقعا بخدا من خانواده پدریم روستا هستن ماهی ی بار میرن همه اونجا دورهم جمع میشن من فقط ی بار با این شوهرم رفتم همه تعجب کرده بودن که این چرااینجوره

اونوقت خونه قوما خودش می‌ره نمیشه جلو حرف زدن وخندیدنش گرفت من که خونه قوما شمیرم مثل خودش می‌شینم اخمام میکشم توهم 

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهر = قهر خنده داره سر لیوان آب بچه به سرپرستی گرفتی یا نه

هنوزم اشتی نکرده. میخاستم برم قهر خونه مامانم چون هرچی تحمل میکنم بدتر میشه بار اولش نیست عادت کرده ب قهر.. میخاستم برم ولی میگم عیدو بهشون زهر نکنم. گیر کردم نمیدونم چکار کنم