2777
2789

مامانم اومد خونمون از شهرشون من گفتم بیاد خونمون چن روز بمونه خودم اصرار کردم بعد با شوهرم رفتم واسه خونه خرید کنم شوهرم تو ماشین گفت یه چیزی بگم ناراحت نشی گفتم چی گفت اول بگو ناراحت نمیشی گفتم باشه گفت مامانت خیلی بوی عرق میده من نمیتونم تحمل کنم ..ای خدا من خجالت کشیدم گفتم من روم نمیشه بگم به مامانم چیکار کنم با اینکه میره حموم ...منم مام هم دارم ولی نمیدونم چجوری بدم بهش میترسم ناراحت نشه

راحت بگو 

بگو مامان لباست رو میشه عوض کنی لطفا 

یا براشون بادی اسپلش بخر 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بگو رفتم واسه خودم مام بخرم خیلی از بوی این مام خوشم اومد بوش خوبه برای توهم یکی گرفتم

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
بیشتر ببینید