2777
2789
عنوان

شوهری ک فرت و فرت قهر میکنه رو چطور ادم کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 70 پست

عزیزم من یه مدت این جوری بودم عذاب واقعا کشیدم حرص میخوردم طوری که واقعا داشتم پیر میشدم تا اینکه قلقش اومد دستم اول اینکه زیاد به پر بالش نمیپیچیدم هی غر ناله دعوا سر چیزای الکی بعد قهر هم من کارش نداشتم بهش زمان میدادم تا اوضاع بهتر بشه نه اینکه همون لحضه که قهر کرد هی آویزون بشی هی توجه کنی ولش کن اینجوری اول خودت راحتی بعد اون از اون حالت در میاد

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین میگن ازاول هرجور پیش بری تاتهش همونجور پیش میره

من همیشه ب همه میگم مردو  قبل ازدواج مادرش تربیت میکنه بعدازدواج زنش تربیت میکنه

توهرجور کنی همونجور بارش میاری

من خودم هروقت شوهرم قهرکرد اصلا محلش ک ندادم بااینکه حق بااونم بود من قهرکردم اینجوری از سرش درآوردم حتی گاهی شده ک من مقصرم اون ازمن عذرخواهی

وقتیم قهرکنم اعتصاب کامل دست ب هیچی نمیزنم ک بقول تو حس حمال بودن بهم دست بزنه باید بیاد دلجویی کنه

بقول شوهرم هروقت قهرمیکنم میگه باز رفتی تو کما خخخخ

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
عزیزم من یه مدت این جوری بودم عذاب واقعا کشیدم حرص میخوردم طوری که واقعا داشتم پیر میشدم تا اینکه قل ...

والا روش منم دقیقا همینه.. فقط لجم میگیره وقتی میبینم داره سعی میکنه عذابم بده... تاحالا خیلی ب خاطر اینکه قهر نکنه اجازه دادم ازم سو استفاده کنه.. اخه بدبختیم اینه دیگ دارم خیلییی ازش متنفر میشم. نمیخام اینقد متنفر شم ازش.. از تموم شدن صبرم میترسم. اگر بدونی چقد زندگیم تلخه😥

من خیلی بهش گفتم. جدا شیم ولی اون طلاق نمیده دوتا بچه داریم

چی بگم والا موندم چرا کسایی که اختلاف دارن و مجبوری کنار هم موندنه بچه میارن 

بهرحال حالا که بچه اوردین سعی کن با شوهر به یه تفاهمی برسین اون بچه چه گناهی کرده 

اگه خیلیم سختشه اخلاقشو درست کنه از خونه بره بیرون بره پیش ننش تا زمانی که بتونه مثل ادم زندگی کنه 😐💔

مهریتو بدون اینکه بهش بگی اجرا بزن😂😂😂بعد ببین چطوری زبون باز میکنه

واقعن الان انقد طلا گرون شده باید بترسن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
من خیلی بهش گفتم. جدا شیم ولی اون طلاق نمیده دوتا بچه داریم

ن اسم طلاق نیار گناه دارن بچه هات 

ببین میگن ازاول هرجور پیش بری تاتهش همونجور پیش میرهمن همیشه ب همه میگم مردو قبل ازدواج مادرش تربیت ...

ما سالها جنگ و دعوا داشتیم.. چ مقصر بودم چ نبودم هیچ وقت منتشو نکشیدم خودش میامد اشتی میکرد. ولی من خیلی وقته قهر نکردم.. وقتی ام قهر میکردم میامد قلقلکم میداد میخندیدم دیگ میشد اشتی .بااینکه نمیخاستمم اشتی کنم.. اگرم ب خونه زندگی نرسم قهرش بدتر و طولانی تر میشه یه طورایی بنزین رو اتیش ریختنه چون دفعه قبل این کارو کردم صداشو برد بالا مادرشوهرم اینا هم فهمیدن اومدن واحد ما.. داشت کار ب کتک کاری میکشید من اعصاب این دعواهارو ندارم. 

والا روش منم دقیقا همینه.. فقط لجم میگیره وقتی میبینم داره سعی میکنه عذابم بده... تاحالا خیلی ب خاطر ...

همین وقتی تو داری از خودت مایه میزاری وتلاش میکنی که قهر نکنه باعث میشه که اونم فکر کنه خبریه نه عزیزم شما نیازی نیست کاری کنید فقط کار خودت انجام بده کاری به کسی نداشته باش هر کی تو را بخواد بالخره خودش فکری میکنه

والا روش منم دقیقا همینه.. فقط لجم میگیره وقتی میبینم داره سعی میکنه عذابم بده... تاحالا خیلی ب خاطر ...

خب نقطه ضعف دادی راهتم اشتباه رفتی میدونه دیگه چجوری حرفتو دربیاره

بقول کاربر عزیز ک گفت باید زمان بدی

تو مشخصه تحملت کمه باید بهر قیمت شده آشتی کنی

هیچوقت ترس ازدست دادنتو بهش ندادی

خیالش راحته هریلایی سرت بیاد پاش میمونی