2777
2789

از دیروز سر یک لیوان اب بامن قهره... من همینطوریشم ازاین ادم بیزارم. دیگ تحمل قیافه گرفتناشو ندارم. قهر کردنشم اینطوریه ک حرف نمیزنه باادم.. نگاتم نمیکنه. مقابله ب مثل فایده نداره. قشنگ ب زندگیش ادامه میده شام ناهار اماده زندگیش مرتب و جم جور حس حمال بودن بهم دست میده. دلم میخاد سر ب تنش نباشه.. انگار من مردم اون زن... من سالهاست قهر نکردم ولی اون سر چیزای بی ارزش زندگیمونو ازاینم بدتر میکنه بگید چیکار کنم مثه سگ پشیمون شه.. 

بی محلی

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی محلی

انگار خیلی لجبازه

اما حداقل شام و نیز

کمی از ناهار بزار تو یخچال ،خودش گرم کنه

بعد خدماتو کم کن یواش یواش

وقتی آب از آب تکون نمیخوره بهش فشاری هم نمیاد

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

من حتی دلم نمیخاد رابط. ه برقرار شه.. دیگ دوسش ندارم از اجبار باهاشم

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

دوستان من درک میکنم این شرایطو چون خانواده من همین بودن حالا شما فکر کنین هم مادر و هم پدرم اینطور بودن و من خیلی این وسط غصه میخوردم و یادم نمیره .

راه حلشم نمیدونم واقعا شرمنده ولی امیدوارم درست بشه عزیزم💓