2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

499 بازدید | 36 پست

کسی تو اطرافیانتون بوده که طلاق عاطفی گرفته باشه؟

من ازدواج دوممه

مادر و پدرم مرده و یه پسر یکساله دارم

از زندگی خستم 

جامون از وقت بچه دار شدیم جداس و عملا ارتباطی با هم‌نداریم مگه ۷ یا ۱۰ روز یبار که اونم اون فقط به فکر خودشه و عملا به من بی توجه

من یه خونه دو طبقه  از وقتی مطلقه بودم دارم

قبل این بیمه تامین اجتماعیم داشتم که الان بعلت مالی نمیریزم دیگه و اجاره خونه ام هم شوهرم میگیره

کلا برا من هیچ خرجی نمیکنه و جز یارانه ام که جدا نکردم هیچ پولی ندارم که اونم باز خرج لباس و اسباب بازی بچه میکنم

چندین ساله یه تیکه لباس یا وسیله برا خودم یا خونه نگرفتم

شوهرم قبل بچه اقلا اخلاقش خوب بود و با کسی نیست

ولی الان حتی اخلاق ظاهریشم خوب نیست

هفته ای یبار میریم خونه مادرش و جز اونوهیچ تفریح یا بیرونی نمیریم!

که منم‌اصلا دلم نمیخواد روی هیچ کدومشونو ببینم 

شوهرم نمایشگاه ماشین داره صبح میره ورزش صبحگاه بعد میاد میخوابه تا ظدر ظهره دو ساعت نمایشگاه و میا میخوابه تا غوب غروبم دو ساعت نمایشگاه و شب میاد یه چیزی میخوریم و میخوابیم

این شده زندگی ما 

تو کارای خونه یا بچه هیچ‌کمکی نمیکنه حالا فامیلاش از تهران‌ اومدن و ما خونه مادر شوهرمیم این دوبار تو جمع منو تحقیر کرد 

بار اول که گفتم برای فلانی چی میبرین عیادت گفت بتو فضولی نیومده

دیشبم گفتم بچه از صب گریه میکنه بلند گفت نکن نقل دیشب شورشو دراوردی بشین یا ببرم بزارمت خونه و بیام خودم 

خیلی خجالت کشیدم پیش اونهمه ادم البته بعدش چن تا چیز گفت مثلا از تو دلم دراره

جوری از زندگی قشنگ سیرم دیگه

از طرفی دلم برا بچم میسوزه من میتونم جدا شم برم طبقه بالا خونه ام و حقوق بابامم بگیرم بچمم ببرم

یا بمونم خونه این ولی طلاقمم بگیرم و اجاره خونه و حقوق بابامو بگیرم

یا کلا طلاق عاطفی بگیرم ولی ثبتی نه

شما جا من بودین چکار میکردین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

طلاق عاطفی فقط زن زجر میکشه

برو مشاور شاید زندگیت درست شد.

شوهرمنم از وقتی بچه دار شدیم جاش جدا کرد الان۷ساله.اولش جنگیدم بعد ولش کردم واگذارش کردم به خدا.البته اخلاقای خوب داره خیلی برام خرج میکنم ولی عاطفی نه.کلا دل کندم از خیلی وقته .بعد اینهمه سال میخاد تازه درست کنه که واقعا من دل مرده شدم 

اون اعتقادی به مشاور نداره و اصلا با هم صحبت نمیکنیم هر وقتم من شکایتی کنم فقط با عصبانیت چند کلمه م ...

خودت برو 

با ۱۴۸۰تماس بگیر .

زن باش و زنانگی کن و زندگیتو درست کن، اصلا و ابدا بفکر طلاق نباش لطفا

بچه ات گناه داره 

بمون خرج کن برو یه مشاور خوب 

یکم شور و شوق از خودت نشون بده 

سیاست زنونه نشونش بده طنازی کن بیارش سمت خودت 

ببین چی دوست داره 

پاشو الکی به خونه برس تغییر دکوراسیون بده لازم نیست حتی چیزی بخری حوصله به خرج بده 

هرچی هم گفت و تحقیر کرد و دعواکرد چیزی نگو 

ولی ببین اوه خودت شور و ذوق نداری شاید افسرده شدی برو روانشناس 

ولی حیفه خب خراب نکن زندگیت رو 

بهتر گیرت نمیاد شوهر دوم هم هست 

دیدم دوستان میگن صیغه شو این چه ذلتیه دیگه