2777
2789
عنوان

مگ این پول مال زن و شوهر نیست ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 116 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درقانون چیزی به اسم اجرت المثل داریم.زن میتونه بگه من در ازای کار خونه و بچه داری اجرت و دستمزد میخا ...

اون اجرت المثل هم براساس شان زن معلوم میکنن،دادگاه میگه مثلا خانمی که دکتر هست ،شاغله ،از خانواده خوبی هست اجرت المثل حدود۱۲ میلیون در ماه باید دریافت کنه و خانمی که مثلا دیپلم هست و خانه دار و از خانواده متوسط اجرت المثل حدود ۱۸۰۰ باید دریافت کنه یعنی اجرت المثل خانم دکتر شاغل حدود ۶ برابر فرد خانه دار هست

اون اجرت المثل هم براساس شان زن معلوم میکنن،دادگاه میگه مثلا خانمی که دکتر هست ،شاغله ،از خانواده خو ...

زن میتونه به شوهرش بگه من به ازای اینکارا اینقد دستمزدم هس.و حقم هس.باید توافق کنن دیگه.زندگی ک به دادگاه بکشه ادامه دار نشه بهتره

اون اجرت المثل هم براساس شان زن معلوم میکنن،دادگاه میگه مثلا خانمی که دکتر هست ،شاغله ،از خانواده خو ...

برای زن لیسانس از یه خانواده تحصیل کرده که جایگاه اجتماعی بالایی(برادرها مثلا جایگاهشون بالا باشه) چقدره؟ 

این از روی حس حامی بودن مرد ها میاد که میگن نقش ما کار کردن و پول درآوردن هست و تامین آسایش ولی اون ...

عزیز مگه قانون گفته کار خونه برا زنه؟؟؟ طبق قانون برا شیر دادن بچتونم مستونی از همسرت حق الزحمه بگیری. برا جارو کردن خونه برا غذا پختن برا گردگیری برا هرکاری که خانوم توی خونه انجام میده میتونه از همسرش پول دریافت کنه. وظیفش انجام روابط زناشویی و تولید مثله که در قبالش خوراک پوشاک و مسکن خانوم توسط آقا تامین میشه بقیه مسائل وظیفه خانوم نیس و میتونه از همسرش پول دربافت کنه 

خانم ها باید آگاهیشون بره بالا و برای چیزی زحمت بکشن که براشون تره خورد میکنن ،کار خونه رو کارگرم می ...

😐😐😐😐😐😐

شما زن نیستی نه؟ 

اینقدر خانه داری و مسخره و کم نبین 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
از نظر قانونی پول مال کسی هستش که توی حساب بانکیش باشه اگه صاحب پول فوت بشه پول جزو ماترک اون شخص هس ...

قانون اغلب جاها حق رو له کرده 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید