2777
2789
عنوان

رازم فاش شد ابروم رفت

412 بازدید | 23 پست

بچه ها سلام

من دختری ۱۸ ساله هستم که از بچگی پدر و مادرم از هم جدا شدن و خونه پدر بزرگ مادری تا الان زندگی کردم در کنار مادرم

اما انقدر این موضوع و زشت میدونم که تا الان به هیچ کدوم از دوستام نگفتم اما خب اونا یک بو هایی بردن

رفیقام که حتی ۶ ۷ ساله دوستیم به همین علت هیچوقت نمیتونستم دعوت کنم اما دیشب متاسفانه یکی از دوستام اومد خونمون یکهو موقع رفتن خالم کلید انداخت تو در و اومد تو و دوستمم جا خورد الان چی بگم بهش چه بهونه ای بیارم خیلی زشت شد میگه حتما با خودش چجوری کلید میندازن به نظرتون فهمیده؟؟؟؟

این موضوع خیلی منو ازاز مبده و خجالت میکشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا خجالت نداره، اگه پرسید بگو خونمون بود میخاستیم بریم جایی کلید بهش دادم که برگشتن پشت در نمونه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

من باشم واقیعت میگم چون باید تا اخرش دروغ بگم

اونوقت انرژیم خیلی خیلی کم میشه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

عزیزم‌شما که تقصیر وگناهی نداشتی تو جدایی پدر مادرت الانم طلاق تابو نیست و ممکنه برای هرکسی پیش بیاد شما اگه این رو درک‌کنی که لازم نیست خجالت بکشی آرامش واعتماد به نفس خودت هم بیشتر میشه شاید اونا بخاطر اینکه ازشون‌مخفی کردی خیلی تعجب کنن ولی هیچ وقت تو روبابتش سرزنش و تحقیر نمیکنن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بیشتر ببینید

خب کلیدو دادی به خالت.. به اون چه

بنظرم آنقدر هم مهم نیست که دوستت با خودش فکر کنه... 

فکرم کنه میگی خب خاله کلید داره مگه چیه

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

عزیزم‌شما که تقصیر وگناهی نداشتی تو جدایی پدر مادرت الانم طلاق تابو نیست و ممکنه برای هرکسی پیش بیاد ...

درسته اما برای دوستای جدیدم اخه دوستی که ۶ ۷ ساله باهاش دوستم و اینام اکیپن یعنی به یکیشون بگم میرم به همه میگن زشت نیست الان اخه گفتنش