2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور قرمز نشد پوستت

مامانم بعضی اوقات برام توش آبغوره می‌ریخت که رنگش رو ببره ولی لازم نیست اصلا بعدش که از رو صورت برداشتی با صابون یا ژل شستو مخصوص صورت بشوری رنگش میره

من یه مدتی حنا رو تنها استفاده می‌کردم پوستم خییلی خوب شده بود پوستم خشک و حساسه بستگی به نوع پوستت ...

جدی 

منم پوستم خشک و نازکه ولی اصلا دونه و جوش نداره فقط وقتای پریودی جوش میزنه 

بزنم به نظرت 

خشکش چجوریه میگن باید با ماست یا شیر یا آبلیمو قاطی کنی

جدی منم پوستم خشک و نازکه ولی اصلا دونه و جوش نداره فقط وقتای پریودی جوش میزنه بزنم به نظرت خشکش چجو ...

ببین اگه پوستت خوبه که هیچی نزن واقعا فقط برای پوستای ما گلاب اسپری کن به پوستت یا عرق نسترن 

مثل من پشیمون میشی 

بخاطر استفاده از محصول پوستی بد مارک تراست کل صورتم پر جوش شد در صورتیکه قبلش خوب بود 

مامانم بعضی اوقات برام توش آبغوره می‌ریخت که رنگش رو ببره ولی لازم نیست اصلا بعدش که از رو صورت بردا ...

میخوام برای سر زانو و آرنج و کشاله رونم استفاده کنم 

چجوری باید استفاده شه 

چقد بزارم ، باید تو طول روز چندبار بشورم 

ببخشید سوالا زیاد شد

[QUOTE=376745785]مامانم بعضی اوقات برام توش آبغوره می‌ریخت که رنگش رو ببره ولی لازم نیست اصلا بعدش که از رو چه مدتی باید بمونه میترسم استفاده کنم البته هنوز نخریدم تو اونش هم موندم

ببین اگه پوستت خوبه که هیچی نزن واقعا فقط برای پوستای ما گلاب اسپری کن به پوستت یا عرق نسترن مثل من ...

اخی منم چیزای خاصی نمیزنم فقط چند بار از ماسک ماست و این‌چیزها میزنم 

این کرم شیر الاغ هم استفاده میکنم تاثیری نداشت ولی 

کیفیت پوستم خوبه صاف و شفافه درحدی که رگای صورتم دیده میشه ولی چون عادت کردم از وازلین استفاده کنم و زیر نور آفتابم زیاد میرم الان سبزه ی تیره شده که البته مادرزادی هم سبزم دیگه روهم 

میخوام برای سر زانو و آرنج و کشاله رونم استفاده کنم چجوری باید استفاده شه چقد بزارم ، باید تو طول رو ...

حنا مو رو هم زیاد میکنه ها اگه مشکل نداری برای کشاله رونت (من به مو هام هم میزدم قوت گرقت موهام از اون موقع و پر شد قشنگ)  

حنا رو با یکم  آب ولرم مخلوط میکنی (اگه گلاب یا آب قره قروت هم بریزی عالی میشه برای جای لک و اینا) تا یه جوری بشه که به دستت بچسبه میزاری رو پوستت بعد یک ربع میشوری که حوصله داری که بیشتر بزاری که بهتره 

خب عالیه دیگه ضد آفتاب هم بزنی که دیگه نور الی نوره =)

هیع خواهرم کجایی 

انقد به قول مامانم تنبل افتادم تو خونه فقط یه وازلین میزنم به صورت و دستام احساس راحتی کنم 

اگه از اول ضد آفتاب میزدم الان انقد تیره نبود همه جام 🤕🤕