2777
2789
عنوان

بهترین جواب به این شخص چیه 😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 47 پست
ماهم هنوز یکسال نیست ازدواج کردیم

😐😐😐

اخ از دست این پیرزنا

الان از 11 سالگی فقط زاییدن، بچه هاشون چ گلی به سرشون زد؟؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو خودمون دوتا تصمبم گرفتیم یکم واستیم تو این وضعیت بچه نیاریم بچه الان فقط،پووووووول میخواد من دوس ...

میدونی کلا نمیخام وارد جزئیات زندگیم بشم و چیزی رو براشون توضیح بدم هرچند که اگر وضعیت مالیم عالی هم بود تو این سن بچه نمی‌آوردم 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

👍🏻👍🏻وقتی میرم تو جمعشون حس میکنم بین یمشت عقب مونده گیر کردم 😅

نه نگو اینو عزیزم بلاخره خودت میگی سنشون بالاست دیگه به این فک کن توم خودت یه روزی به سن اونا میرسی اونوقت توم اگه بخوای عروس تو نصیحت کنی از نظر اون همینجوری هستی دیگه همه همینن 

نه جواب بده نه چیزی 

من خودم از وقتیکه میگم به وقتش ان شاء الله دیگه کسی چیزی نمیگه بهم فوقش یه دعا میکنن و تموم 

توم بگو و به وقتش ان شاء الله میشه و تمام 

در حد سنشون ازشون انتظار داشته باش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
خواهر منم دوسه ساله ازدواج کرده بچه نمیخوان هرکی میبینتش همین مشکلو داره😄مردم فوضول شدنن

فضول بودن*

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
من بعداز پنج سال باردارشدم و تواین پنج سال هرکی میگفت میگفتم مگه باردار نمیشم که دعا میکنین دعا نکنی ...

احمقن انگار مردم خودشون راه بارداری رو بلد نیستن یا اینا قراره زحمت بچه رو بکشن و هزینه هاشو بدن 

احمقن انگار مردم خودشون راه بارداری رو بلد نیستن یا اینا قراره زحمت بچه رو بکشن و هزینه هاشو بدن

من که محل سگ ندادم 

گذاشتم بعد پنج سال یه تپلی زاییدم الانم یسالشه پاشو انداخته رو‌شکمم خوابه😂

😐😐😐اخ از دست این پیرزناالان از 11 سالگی فقط زاییدن، بچه هاشون چ گلی به سرشون زد؟؟

واااقعا

باورت میشه مادر بزرگ شوهرم یبار به مادر شوهرم گفت کاش میشد توام دوباره بچه بیاری؟!😐

نه نگو اینو عزیزم بلاخره خودت میگی سنشون بالاست دیگه به این فک کن توم خودت یه روزی به سن اونا میرسی ...

هیچ وقت در مورد مسائل شخصی زندگی کسی نظر ندادم نمیدم 

از این ناراحتم که چندین بار گفتم قصدشو نداریم باز میگن نهههن وای نگو باید بیارید قشنگی زندگی به بچست و ازین مضخرفات

واااقعاباورت میشه مادر بزرگ شوهرم یبار به مادر شوهرم گفت کاش میشد توام دوباره بچه بیاری؟!😐

🤣🤣🤣🤣🤣

خانوادت میلیاردن؟؟ 😂😂😂

مادربزرگت فکر میکنه تا شوهر زندس، باید تولید بچه کرد😂😂مامان‌بزرگم میگ سر بچه اخریم، دایی بزرگت بهم اومد گفت مادر دیگه بسته، بچه دیگ نیاز نیست🤣🤣

بیشتر ببینید
🤣🤣🤣🤣🤣خانوادت میلیاردن؟؟ 😂😂😂مادربزرگت فکر میکنه تا شوهر زندس، باید تولید بچه کرد😂😂مامان‌بزر ...

خانواده من نیستن اینا اقوام شوهرن 

آره دقیقا همین فکرو می‌کنه 😐😐

هیچ وقت در مورد مسائل شخصی زندگی کسی نظر ندادم نمیدم از این ناراحتم که چندین بار گفتم قصدشو نداریم ب ...

دیگه اونا متوجه نمیشن عزیزم 

همینکه بگی ان شاء الله به وقتش بنظرم بهتره 

زودتر آروم میشن بخوای جواب بدی بازم یچی میگن 

من امتحان کردم این جواب بهتر بود 

یه بارم خالم خیلی بهم میچسبید میگفت بچه بیارین و فلا اعصابمو خر کرد منم خیلی محکم بهش گفتم اصلا بدم میاد بچه نمیخوام بچه دارم بشم سقطش میکنم خیلی راحت همچین آدمی نیستم فقط چون عصبانی شدم اینجور گفتم دیگه از اون موقع بهم چیزی نمیگه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
خانواده من نیستن اینا اقوام شوهرن آره دقیقا همین فکرو می‌کنه 😐😐

اهاا

زنهایی قدیم همینطورن، بخاطر همین همشون 10 11 تا بچه زاییدن 

بیشتر ببینید