2777
2789
عنوان

بهترین جواب به این شخص چیه 😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 47 پست
اگه سنت بالا بود و بچه دار نمیشدی خب حرف اونا یجوری بود عزیزم شبیه طعنه و آزار ولی شما سنت پایین و م ...

دخالت کردنه کارشون و از نظر من بده 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

چرا تشکر کنم آخه بخاطر اینکه چیزی که من فعلا نمی‌خوام رو بجای من از خدا میخوان باید ازشون تشکر کنم؟ ...

آره اینم حرفیه ولی بذار اینقدر از خدا بخوان خسته بشن . مهم خودتی که فعلا نمی‌خوای و عاقلی 🤌😁

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینجوری یعنی بله خودمم دلم میخواد چرا چیزی که نمی‌خوام رو از خدا بخوام و بگم انشاالله ؟؟

عزیزم بگو همه چی به وقتش خوبه ان شاء الله اینم به وقتش میشه هنوز وقتش نیست بعدم یه لبخند بزن هرچیم گفتن تو دیگه چیزی نگو 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
ایندفعه شروع میکنن دلیل آوردن و بحث کردن که زندگی بدون بچه چیه فایده ای نداره و فلان و قانع کردن من ...

رک بگو همه اینارو میدونم

ولی فعلا خودمو و شوهرم تصمیم داریم. بچه دار نشیم

انشاله به وقتش... 

بازم شروع ب نصیحت و اینا کردن

همینجوری خنثی نگاهشون کن و بعدش بگو نمیخوایم 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
عزیزم بگو همه چی به وقتش خوبه ان شاء الله اینم به وقتش میشه هنوز وقتش نیست بعدم یه لبخند بزن هرچیم گ ...

👍🏻👍🏻

وقتی میرم تو جمعشون حس میکنم بین یمشت عقب مونده گیر کردم 😅

از فضولی میگن ن مبحت 

مادر من 6 ماه از ازدواجشون گذشته بود، عمه ها میگفتن مشکل داری ک بچه دار نمیشی

برو دکتر و فلان و اینا

این مبحت نیست، فضولیه خالصه

محبت، یکی دوبار بگی، نه هربار

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
از فضولی میگن ن مبحت مادر من 6 ماه از ازدواجشون گذشته بود، عمه ها میگفتن مشکل داری ک بچه دار نمیشیبر ...

آره دقیقا همینه اتفاقا اینا هم عمن

از فضولی میگن ن مبحت مادر من 6 ماه از ازدواجشون گذشته بود، عمه ها میگفتن مشکل داری ک بچه دار نمیشیبر ...

ماهم هنوز یکسال نیست ازدواج کردیم

خب دعا میکنن ب خدا 

وقتی خودت نخوای، خدا چ کنه 😂

بگو فعلا تصمیمشو نداریم، دعای خیرتون جوابی نداره 😂😂😂😂😂با خنده بگو 

بیشتر ببینید
ایندفعه شروع میکنن دلیل آوردن و بحث کردن که زندگی بدون بچه چیه فایده ای نداره و فلان و قانع کردن من ...

بگو خودمون دوتا تصمبم گرفتیم یکم واستیم تو این وضعیت بچه نیاریم بچه الان فقط،پووووووول میخواد من دوس دارم بچه ام رفاه داشته باشه هر چی میخواد بخرم براش نه اینکه فقط بچه بیارم بعدم بگم خدا میرسونه 

دیگه خیلی حرف زدن  بگو واسه زندگیمون من و همسرم باهم تصمیم میگیریم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
بیشتر ببینید

خواهر منم دوسه ساله ازدواج کرده بچه نمیخوان هرکی میبینتش همین مشکلو داره😄

مردم فوضول شدنن

این لینک دعوت منه برنامه میلی، خیالتون راحت معتبره خودم برداشت داشتم اگه خواستید نصب کنید ممنون ازتونhttps://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-s8mom

اینجوری یعنی بله خودمم دلم میخواد چرا چیزی که نمی‌خوام رو از خدا بخوام و بگم انشاالله ؟؟

من بعداز پنج سال باردارشدم و تواین پنج سال هرکی میگفت 

میگفتم مگه باردار نمیشم که دعا میکنین دعا نکنین من خودم قصدشو ندارم،مجبور بودم تند بگم‌چون واقعا از حرفاشون خسته بودم بهم میگفتن نازا