2777
2789
عنوان

میگما شوهرمن چقدددددررررر پروهه

412 بازدید | 23 پست

چندشب پیش دعوا کردیم الان این حرفش یادم اومد دارم حرررص میخورم

میگفت من از اول هم نمیخواستمت🤣🤣🤣🤣🤣

یعنی منو از زندگی انداخته بود تاجواب مثبت دادمش واقعا این حرفا از کجاش درمیاد

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

زر زیاد میزنن ، شوهر منم تو دعوا لو داده که همه چیزو زده به نام خانوادش که نکنه یه وقت من بخوام جدا شم و مهریه بگیرم ، چند روزه در حد مرگ ازش متنفرم خدا لعنتش کنه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

از دست زبون مردها

واقعا هرچی کمتر با مرد بحث کنی راحت تری

من که سعی میکنم اینقدر سرگرم باشم تو خونه که وقتی باهم حرف میزنیم حرفامون جدید باشه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

شوهر منم بدون اینکه به پدر و مادرش بگه به یه واسطه گفته بود بیارینش تا باهاش حرف بزنم چون فامیل دور بودیم بعد رفته بود به مادرش اینا گفته بود که بریم خاستگاری یه بار توی دعوا به پدرش میگفت شما اینو کردین گردن من 😐

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

فقط طلاق🗿

کاربر آقا ھستم                                                                 سال 1407 کنکور میدم ھدفم رتبه دو رقمی ھست ((عکسی که روی پروفایلم ھست رو خودم گرفتم)) از اسفند 1403 به طور جدی برای کنکور شروع کردم ، کاربری تا اسفند ماہ متعلق به خواھرم بودہ و بعد از رفتن خواھرم به کمپ مطالعاتی این حساب رو به من واگذار کردہ

بیشتر ببینید
چقدر پرروئه واقعا؛؛ همینا رو بهش بگو وقتی در آرامش باشید با خوبی بهش بگو مگه تو نبودی که ...

تو آرامش همینارو میگه با افتخار برابچه ها تعریف میکنه که هلاک من بوده تو دعوا چرت میگه